پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ تیر ۱۳۸۵، ۱۰:۴۲

/ تابستان امسال در استان زنجان /

2 هزار دانش آموز در بهسازي مدارس مشاركت مي كنند

رئيس سازمان آموزش وپرورش استان زنجان گفت: تابستان امسال 2 هزار و 600 دانش آموز مقاطع راهنمايي و دبيرستان در طرح اوقات فراغت با محوريت سازندگي و بازسازي مدارس سازماندهي خواهند شد.

سعيد ناصري در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري مهر در زنجان افزود: در اجراي اين طرح سهميه استان زنجان 26 هزار نفر ساعت در قالب اردوهاي 10روزه است كه طي آن 2 هزار و 600 دانش آموز سازماندهي خواهند شد.

وي اجراي طرح هجرت را گامي بلند در راستاي بالا بردن سطح مشاركت دانش آموزان در فعاليت هاي عمراني و بازسازي مدارس عنوان كرد و متذكر شد: با توجه به اجراي طرح هجرت از 2 سال پيش در برخي مدارس كشور و موفقيت اجراي آن  ، اين طرح از امسال به صورت فراگير در تمامي مناطق كشور اجرا مي شود.

ناصري ، اعتبار اختصاص يافته براي اجراي اين طرح را 300 ميليون تومان عنوان كرد و افزود: در صورت افزايش اعتبار اختصاص يافته توان گسترش سطح پوشش طرح در بين 34 هزار نفر را داريم.

وي تعداد مدارس تحت پوشش طرح هجرت در سطح استان زنجان را 1240 مدرسه در 14 منطقه آموزش و پرورش عنوان كرد و افزود: اين طرح با محورهاي تزيين و تبليغ ، ساخت و تجهيز ، تنظيف و بهداشت ، زيباسازي و نوسازي ، تعمير و بازسازي مدارس اجرا مي‌ شود.

ناصري ، مدت اجراي طرح را 3 ماه و با همكاري نيروي مقاومت بسيج ، اداره كل نوسازي و تجهيز مدارس و سازمان آموزش و پرورش عنوان كرد.

کد خبر 344627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha