پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ تیر ۱۳۸۵، ۱۶:۰۹

در جلسه مسئولان عالي قضائي مطرح شد:

مجازات ها را بايد به اشخاص و شخصيت هاي حقوقي تسري داد

مجازات ها را بايد به اشخاص و شخصيت هاي حقوقي تسري داد

رئيس قوه قضائيه گفت: غالب كيفرها و مجازات ها در قوانين تنها براي شخصيت هاي حقيقي در نظر گرفته مي شود اما معتقدم بايد كيفرها و مجازات ها را به اشخاص و شخصيت هاي حقوقي نير تسري داد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، آيت الله هاشمي شاهرودي در جلسه مسئولان عالي قضائي با اشاره به جلسه روز گذشته سران سه قوه در قوه قضائيه گفت: اين نشست يك آغاز خوب براي لبيك به حق  است و با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري بر ضرورت ادامه ايم جلسات و تعامل ، همدلي و هماهنگي بيشتر ميان قوا نه تنها در راس بلكه در بدنه قوه مجريه ، مقننه و قضائيه تاكيد كرد .

وي افزود: كشور بايد با يك اراده عملياتي و يك فكر واحد در بخش هاي مختلف كار و تلاش كند و تحقق اين امر تنها با همفكري و تداوم نشست ها و هماهنگي امكان پذير است .

رئيس قوه قضائيه با گراميداشت ياد و خاطره معمار دستگاه قضائي در نظام اسلامي و شهداي هفتم تير ، اظهار داشت: شهيد بهشتي داراي خلاقيت ، جامع نگر و تفكر سيستمي توامان با نوآوري و ابتكار بود و فكر منظمي داشت.

وي تصريح كرد : استقامت و مقاومت ويژه شهيد بهشتي باعث شد تا خط نفاق رسوا شده و از بين برود و نظام اقتدار پيدا كند و ايستادگي اين شهيد بزگوار موجب اميد در دل مردم و مسئولان در آن شرايط خاص كشور شد.

همچنين در اين جلسه اصلاح قانون و مجازات اسلامي نيز مطرح شد كه رئيس قوه قضائيه در اين خصوص گفت: در بسياري از مسائل منشاء يك فساد و يا جرم ، يك شخص حقوقي يا يك موسسسه است و ممكن است برخي از افراد و كاركنان آن شخص حقوقي مجازات شوند ، در حالي كه به نظر مي رسد چنانچه منشاء آن جرم شخص حقوقي يا موسسه باشد ، بايد با شخصيت حقوقي آن برخورد قانوني شود.

کد خبر 344995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha