به گزارش خبرگزاري مهر، در نظرسنجي مشتركي كه توسط روزنامه واشنگتن پست و شبكه خبري "اي.بي.سي" صورت گرفته ، دو سوم از دموكرات ها از تعيين ضرب الاجل حمايت مي كنند و اين رقم بيش از دو برابر جمهوري خواهان است كه خواستار جدول زمانبندي براي عقب نشيني نظاميان خود هستند.
در بين گروههاي مستقل نيز 44 درصد از تعيين ضرب الاجل حمايت كردند. در پاسخ به اين سوال كه كدام حزب توانايي مديريت در موقعيت عراق را دارد ، 47 درصد، دموكراتها را برگزيدند و 47 درصد هم جمهوريخواهان را ترجيح دادند.
66 درصد از دموكراتها گفتند كه خواهان تعيين ضرب الاجل هستند و اين رقم 3 درصد نسبت به نظرسنجي قبلي افزايش داشته است.28 درصد از جمعوريخوهان نيز از طرح زمانبندي ثابت حمايت كردند كه اين رقم 10 درصد نسبت به انتخابات ماه گذشته افزايش داشت.
گروههاي مستقل نيز با 44 درصد و 8 درصد افزايش خواستار يك زمان ثابت براي عقب نشيني شدند.
نتايج نظرسنجي گذشته واشنگتن پست و اي بي سي نشان داد كه اكثر مردم به دموكراتها در نحوه تعامل با مسئله عراق، اقتصاد و ديگر مسائل،اعتماد بيشتري دارند و همين مسئله شانس پيروزي آنها را در انتخابات مياندوره اي مجلس نمايندگان آمريكا افزايش مي دهد.
بر پايه اين نظرسنجي، نارضايتي از سياستهاي دولت در مسئله عراق بيش از مسائل ديگر براي جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا و جمهوريخواهان مشكل ساز شده است.
نظر شما