به گزارش خبرنگاركتاب مهر در مشهد ، از اين تعداد 74 عنوان با شمارگان 375 هزار و 700 جلد چاپ اول و بقيه در شمارگان706 هزار و 600 جلد تجديد چاپ بوه است .
برازش مدير عامل شركت به نشر در اين زمينه افزود : گروه كودك و نوجوان انتشارات نيزطي سال 1384 فعاليت هاي قابل توجهي در جهت ارتقاي سطح كيفي آثار انجام داد كه حاصل آن انتشار 48 عنوان كتاب با نام كتابهاي پروانه بود .
وي افزود : طي اين مدت چندين مجموعه كتاب در به نشر به چاپ رسيد كه از آن جمله مي توان به دو دوره 10 جلدي علمي و آموزشي ، 9 جلد از يك مجموعه 25 جلدي و نيز يك مجموعه اي چهارجلدي به نام داستانهاي منظوم از زندگاني حضرت رضا (ع ) اشاره كرد .
به گفته برازش ، در سال گذشته همچنين تازه ترين كتابهاي منتشره شركت به نشر در نمايشگاه بين المللي فرانكفورت آلمان به نمايش گذاشته شد .
نظر شما