به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، مديرعامل شركت راه آهن شهري تهران و حومه در مراسم افتتاح ايستگاه هاي سبلان و دروازه شميران ، گفت: با افتتاح اين دو ايستگاه حدود 100 هزار سفر در روز به ظرفيت خطوط مترو اضافه و در مجموع بيش از يك ميليون و 300 هزار سفر توسط مترو انجام مي شود و ميتوان از اين دو ايستگاه به عنوان ايستگاه هاي بزرگ و پرجمعيت نام برد كه با هزينه اي حدود 400 ميليارد ريال به بهره برداري رسيده است.
مهندس محسن هاشمي در خصوص زمان بهره برداري از خطوط ديگر مترو در آينده ، افزود: تا مهر ماه امسال 2 ايستگاه نظام آباد و گلبرگ نيز در دي ماه سال جاري و ايستگاه امامحسين (ع) تنها ايستگاه باقيمانده در اين خط افتتاح و به بهره برداري خواهد رسيد.
وي گفت: متاسفانه هنوز به رغم انتخاب نمايندگان ويژه رئيس جمهور ، تصميمات مربوط به حمل و نقل ريلي ابلاغ نشده است ، لذا لازم است هرچه سريع تر تكليف اعتبارات ريالي و ارزي هر بخش مشخص و تخصيص داده شود.
هاشمي خاطرنشان كرد: همكاري شهرداران مناطق در تكميل مترو تهران بسيار مهم است و شهرداران مناطق در كشاندن مترو به مناطق خود مي توانند نقش اساسي ايفا كنند.
مديرعامل شركت مترو تهران گفت: ايجاد فضاهايي مربوط به فروش بليت و عبور و مرور مسافران از كنار خيابانها و واگذاري آنها به بخش هاي خصوصي و يا خود شهرداري ، هزينه هاي شركت مترو را تا 30 درصد كاهش خواهد داد.
وي اظهار داشت: اگر پيشنهاد ساخت خطوط مترو در شهرك هاي اقماري به مترو پيشنهاد شود از آن استقبال خواهيم كرد ، چرا كه هر روز بيش از 2 ميليون نفر از شهرك هاي اقماري به تهران سفر مي كنند.
نظر شما