۱۲ تیر ۱۳۸۵، ۱۰:۵۶

عضو شوراي مركزي حزب موتلفه در گفت و گو با "مهر":

مردم به هيچ گروه و جريان سياسي چك سفيد امضاء نداده اند

محمدخرسند گفت: مشكل اصلاح طلبان در گذشته اين بود كه فكر مي كردند مردم براي هميشه پشت آنها مي ايستند و آنها را مي خواهند در حالي كه مردم در انتخابات به هيچ جريان سياسي چك سفيد امضاء نمي دهند.

محمدخرسند در گفت و گو با خبرنگار سياسي "مهر"، درتحليل عملكرد اصلاح طلبان و عدم موفقيت آنان در انتخابات نهم رياست جمهوري و مجلس هفتم ، اظهار داشت: اصلاح طلبان دچار غرور و انحصارطلبي شده بودند و به جاي پرداختن به خواسته ها، مشكلات معيشتي، اقتصادي ومعضلات فرهنگي مردم به سمت مباحث سياسي بيهوده پيش مي رفتند تا جايي كه به فكر تغيير قانون اساسي هم بودند.

وي با تاكيد براينكه ناديده گرفتن مشكلات معيشتي مردم مي تواند نقطه ضعفي براي كليه جريانات و گروههاي سياسي كشور تلقي شود، افزود: اصولگرايان بايد مراقب باشند تا مبادا به اين مسير بيفتند و وحدت نظر خود را از دست دهند.

خرسند گفت: مردم اكنون دولت احمدي نژاد را اصولگرا مي دانند و از آن استقبال مي كنند چراكه راهكار اصلي دولت نهم حل بي منت مشكلات مردم بوده است.

عضو شوراي مركزي حزب موتلفه ابراز عقيده كرد: دولت بايد روي مديريت هاي كشور نظارت كند و منافع مردم را به هر منفعت ديگري ترجيح دهد و همچنين به وعده هايي كه به مردم داده عمل نمايد زيرا مردم وقتي بدانند هدف و سمت و سوي اقدامات دولت خدمت صرف است در اين ميان اگر مشكلاتي هم وجود داشته باشد، آن را درك خواهند كرد. 

خرسند گفت: اين موضوع كه مرد م در انتخابات نهم رياست جمهوري به احزاب نه گفتند را قبول ندارم ، چراكه در دور اول مردم به كانديداي جريانات ديگر نيز راي دادند و در دور دوم هم كليه احزاب اصولگرا از احمدي نژاد حمايت كردند از اين رو دعوت احزاب و بزرگان سياسي در عملكرد مردم بي تاثير هم نبوده است لذا بهتر است بگوييم مردم ايران حزبي تصميم نمي گيرند.

وي با بيان اينكه در ايران احزاب فراگير و قدرتمندي وجود ندارند، ادامه داد: احزاب هنوز در كشورمان جايگاه خود را پيدا نكرده اند، لذا پرداختن به اين موضوع به نحوي اساسي مي تواند در تعيين و هدايت نظرات مردم تاثيرگذار باشد.

عضو شوراي مركزي حزب موتلفه در خصوص همزماني انتخابات شوراها و مجلس خبرگان رهبري، اظهار داشت: به دليل هزينه هاي بالايي كه در انتخاباتها متوجه دولت و در نهايت مردم است، چنانچه همزماني انتخابات از نظر قانوني منعي نداشته باشد بهتر است دو انتخابات را يكبار برگزار كنيم.

خرسند در پايان خاطرنشان كرد: معمولا وجود فضاي انتخاباتي مي تواند برخي از مسائل مهم را در كشورتحت الشعاع خود قرار دهد و از ديگر سوي بايد توجه داشت همزماني انتخابات شوراها و مجلس خبرگان مي تواند مشاركت مردمي را افزايش دهد.

کد خبر 347180

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha