پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ تیر ۱۳۸۵، ۱۴:۱۳

در ادامه تلاشها براي عضويت در اتحاديه اروپا صورت گرفت؛

تشديد قوانين ضد تروريستي در تركيه

تركيه در راستاي جلب نظر اتحاديه اروپا و به منظور پيوستن به اين اتحاديه، قوانين ضد تروريسم خود را تشديد كرد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اينترنتي يورو پلي تن، مقامات قضايي تركيه با اعلام اين خبر افزودند : قوانين جديد در تركيه در راستاي اتخاذ تدابير سرسختانه در قبال گروههاي تروريستي و اعضاي آنها است .

اين قوانين به نيروهاي پليس و امنيتي اين امكان را مي دهد تا با درپيش گرفتن شيوه هاي ويژه امنيتي راه را بر اقدامات تروريست ها ببندند .

مقامهاي دولتي تركيه همچنين تصريح كردند: تركيه در راستاي احقاق حقوق بشر و به منظور جلب نظر اتحاديه اروپا در راستاي درخواستهاي مطرح شده آنها تصميم به تصويب چنين قوانيني را گرفته است .

چندي پيش " اولي رن" كميسر گسترش اتحاديه اروپا گفت : اكنون زمان آن رسيده است تا تركيه دست به اصلاحاتي مهم بزند و حاكميت قانون و همچنين حقوق بشر و آزادي را توسعه دهد.

"رن" در بروكسل  بدون اينكه اشاره اي به چگونگي تاثيرات منفي اين مسئله داشته باشد، افزود: با سرعت بخشيدن به روند اصلاحات مي توانيم از انعكاسات منفي در روند گفتگوها دوري كنيم.

اتحاديه اروپا درماه اكتبرگذشته (مهر84)، تركيه را كانديداي عضويت در اتحاديه اروپا را كرد، اما اعلام كرد كه روند عضويت  و دسترسي تركيه براي پيوستن به اتحاديه اروپا مي تواند بيش از يك دهه طول بكشد.

اتحاديه اروپا همچنين تضمين نداد كه آنكارا حتي بتواند بعد از اين مدت هم وارد اتحاديه اروپا شود و بر اساس يك نظر سنجي كه اخيراً صورت گرفته است نشان مي دهد كه 55 درصد از شهروندان اروپايي مخالف عضويت تركيه در اتحاديه اروپا هستند.

کد خبر 347189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha