پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۸۵، ۱۵:۳۰

كنكور امسال با كمترين مشكل در حوزه هاي سراسر كشور برگزار شد / تاخير برگزاري آزمون در يكي از حوزه هاي اصفهان مشكلي براي داوطلبان ايجاد نمي كند

كنكور امسال با كمترين مشكل در حوزه هاي سراسر كشور برگزار شد / تاخير برگزاري آزمون در يكي از حوزه هاي اصفهان مشكلي براي داوطلبان ايجاد نمي كند

دكتر عبدالرسول پورعباس گفت: خوشبختانه آزمون امسال با كمترين مشكل در حوزه هاي مختلف كشور برگزار شد. ضمن اينكه مشكلي كه در زمان برگزاري يكي از حوزه هاي اصفهان بوجود آمده بود مرتفع و آزمون اين حوزه نيز بدون موردي خاص برگزار شد.

دكتر عبدالرسول پورعباس - رئيس سازمان سنجش آموزش كشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: مشكل تاخيري كه در يكي از حوزه هاي آزمون كنكور سراسري گروه علوم رياضي و فني به وجود آمد مرتفع شد و بنده نيز شخصا براي رفع اين مشكل به اصفهان سفر كردم.

وي افزود: به دليل تاخير داوطلبان در حضور به موقع در جلسه آزمون و مشكلي كه در چيدمان صندلي هاي اين حوزه رخ داده بود آزمون با كمي تاخير برگزار شد. مدتي از اين تاخير نيز به دليل ايجاد آرامش در اين حوزه امتحاني اعمال شد.

رئيس سازمان سنجش تاكيد كرد: زمان مورد نظر براي داوطلبان اين حوزه به آنها داده شده است و بنابراين هيچ مشكلي براي داوطلبان اين حوزه وجود نداشته است.

پورعباس گفت: دانش آموزان اين حوزه مطمئن باشند كه حقي از آنها ضايع نمي شود و اگر تخلفي در اين حوزه رخ داده باشد به شدت با آن برخورد خواهد شد.

وي اضافه كرد: خوشبختانه در زمان برگزاري كنكور سال جاري با تمهيدات وزارت علوم و سازمان سنجش دست بازار مكاره كلاس هاي كنكور كوتاه شده است.

کد خبر 347384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha