به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، سخنگوي گردان هاي عزالدين قسام در بيانيه اي اعلام كرد: ما در سايه جنگ ناپاك و جنايتكارانه رژيم صهيونيستي عليه فرزندان ملت فلسطين و حملات موشكي به تاسيسات آب، برق، پل ها، دانشگاه ها، مدارس، ساختمان وزارت كشور و هيات وزيران و قوه مجريه و ساير موسسات مدني به دشمن صهيونيستي هشدار مي دهيم اگر به عمليات خود ادامه دهد اهداف مشابه اي را در سرزمين هاي اشغالي مورد هدف قرار مي دهيم.
ابو عبيده با اشاره به ربوده شدن نظامي اسرائيلي، تصريح كرد: به نظر مي رسد دشمن صهيونيستي همچنان پيام عمليات پايان توهم و خيال را درك نكرده است و در استفاده از زبان زور و ددمنشانه عليه ملت ما اصرار دارد اما اين سياست ممكن است سرنوشت نظامي اسرائيلي به گروگان گرفته شده را تغيير دهد.
وي تاكيد كرد : حملات وحشيانه، تجاوزگرانه و تروريستي عليه ملت فلسطين در سايه سكوت جامعه بين المللي ادامه دارد درحالي كه اسرائيل از اين جنايت خود پشيمان نيست.
ارتش اشغالگر قدس به بهانه آزادي يك نظامي اين رژيم از روز سه شنبه گذشته از هوا و زمين و دريا شهروندان فلسطيني در نوار غزه را آماج حملات موشكي قرار داده است.
نظر شما