پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ تیر ۱۳۸۵، ۱۲:۳۸

در جلسه امروز نمايندگان پارلمان انگليس:

بلر از سوابق 9 ساله خود دفاع خواهد كرد

توني بلر نخست وزير انگليس امروز در جلسه پرسش و پاسخ نمايندگان همه احزاب انگليس حضور خواهد يافت و مجبور به دفاع از سوابق نه ساله خود خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه ديلي ميرر، اين جلسه پرسش و پاسخ در زماني برگزار مي شود كه بلر سعي دارد تا توجهات را از مسئله جانشيني حزب كارگر تغيير دهد.

بلر دراين جلسه با پرسشهايي در مورد مسائل سياست داخلي و خارجي روبرو خواهد شد.

پيش بيني مي شود كه نمايندگان احزاب، مسائل مربوط به سرويسهاي عمومي و جنگ انگليس عليه تروريسم و همچنين پيشرفت در عراق و افغانستان را به بلر يادآوري كنند.

به نوشته اين روزنامه، بلر تحت فشار زيادي قرار دارد تا زماني را براي استعفا و واگذاري قدرت به " گوردون براون" جانشين خود تعيين كند.  

بسياري از نمايندگان پارلمان انگليس از بلر به خاطر اصلاحيه وي در قانون ضد تروريستي و طرحهاي آن براي ساختار دوباره قوه قضائيه وهمچنين نبود پيشرفت در بهبود سرويس بهداشتي با وجود سرمايه گذاريهاي هنگفت در اين بخش انتقاد كرده اند.

رسواييهاي اخير دردولت انگليس درخواستها براي استعفاي وي را افزايش داده است.

نتايج نظرسنجي موسسه انگليسي "يوگو" نشان داده بود : بيش از 70 درصد اعضاي حزب كارگر انگليس خواستار كناره گيري "توني بلر" نخست وزير اين كشور پيش از برگزاري كنفرانس سالانه حزب هستند كه براي اواخر سپتامبر 2007 ميلادي برگزار مي شود.

کد خبر 348253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha