به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از رويترز،"ياپ هوپ شفر" پس از ديدار با وزير امور خارجه يونان تصريح كرد :" نياز به نيروهاي مازاد همواره وجود دارد؛ ناتو همچنان با كمبودهايي در افغانستان روبرو است."
شفر افزود:" ديدگاه كلي من براي همه همپيمانان و از جمله يونان اين است كه هر يك از همپيماناني كه قادر باشند اين كسري ها را جبران كنند، بايد اين كار را انجام دهند. "
دبيركل ناتو ادامه داد: به طورخاص از يونان براي اعزام نيروهاي بيشتر درخواستي نشده است.
"ياپ هوپ شفر" دبير كل ناتو پيش از اين نيز در موضعگيري هاي متعدد خود بر تداوم حضور نيروهاي اين سازمان تا برقراري امنيت كامل و ثبات در افغانستان تاكيد كرده بود.
يك روزنامه سوئيسي با اشاره به نشست اخير ناتو نوشت : به نظر مي رسد در حال حاضر افغانستان مهمترين دغدغه ناتو باشد .
اين روزنامه سوئيسي با بيان اين مطلب كه ناتو از جمله سازمانهاي بين المللي است كه با هدف برقراري صلح در افغانستان حضور دارد، نوشت: با وجود اينكه تمام تلاشها براي تامين دمكراسي و ثبات در افغانستان همچنان شاهد وجود برخي مشكلات و نارسايي ها در اين كشور هستيم كه انتظار مي رود با گذشت زمان، افزايش مشاركت جامعه بين الملل و همكاري مردم اين كشور بتوانيم به زودي كاهش اين معضلات را ببينيم.
نظر شما