پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ تیر ۱۳۸۵، ۱۰:۵۲

شماره جديد ماهنامه "اخبار شيعيان" منتشر شد

شماره جديد ماهنامه "اخبار شيعيان" منتشر شد

شماره جديد ماهنامه خبري و تحليلي "اخبار شيعيان" از سوي مؤسسه شيعه شناسي در 48 صفحه منتشر شد .

به گزارش خبرنگار مهر، در اين شماره از نشريه اخبار شيعيان مصاحبه اي با حجت الاسلام هادوي تهران در مورد مهمترين مسائل شيعيان انجام و به چاپ رسيده است .

تحليلي پيرامون پرونده ديپلماتهاي ربوده شده ايراني در لبنان، خبر ويژه اي با عنوان هويت واقعي زرقاوي و گزارش در مورد شيعيان در آلمان از ديگر مطالب درج شده در اين شماره از ماهنامه اخبار شيعيان است .

در گزارش "شيعيان در آلمان" مي خوانيم: "اسلام در اروپا طي سده هاي اخير رشد چشمگيري داشته و با وجود همه تبليغات يكجانبه در بسياري از كشورهاي اروپايي به عنوان دومين دين رسمي شناخته مي شود" .

در ادامه اين گزارش با تحليلي آماري، موقعيت و جايگاه مسلمانان در اروپا تشريح شده است .

اخبار فرهنگي و مذهبي، سياسي، اقتصادي و هنري ديگر بخشهاي اين ماهنامه را تشكيل مي دهند .

 

 

 

 

کد خبر 349798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha