مهندس اسفنديار عشوري در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري مهر در ساري ، افزود: تامين روشنايي 600 كيلومتر از جاده هاي كشور انجام شده است كه 375 كيلومتر آن در استان مازندران قرار دارد. در واقع مازندران مقام اول را در تامين روشنايي جاده هاي بين شهري كشور دارد.
وي در ادامه افزود: اداره كل راه و ترابري مازندران در طول چند سال اخير اقدامات گسترده اي در زمينه بالا بردن ضريب ايمني از جمله تامين روشنايي انجام داده كه تلاش همكاران مجموعه راه و ترابري به ثمر نشست و اين اداره كل مقام اول تامين روشنايي كشور را به خود اختصاص داد.
مديركل راه و ترابري مازندران خاطرنشان كرد: در سال جاري در جذب اعتبارات راه روستايي در سطح كشور مقام اول را داريم و در سال 85 ميزان اعتبارات اداره كل راه و ترابري مازندران 430 ميليارد ريال است كه بيش از 320 ميليارد ريال آن اعتبارات در مناطق روستايي هزينه مي شود.
وي در مورد برنامه هاي اداره كل راه و ترابري استان در زمينه اعتبارات گفت: تلاش مجموعه راه و ترابري اين است كه بهسازي و آسفالت بيش از 700 كيلومتر از راه هاي روستايي تكميل گردد كه اين ميزان آسفالت در سطح استان مشكل بسياري از شهروندان مازندراني استفاده كننده از راههاي روستايي را حل خواهد كرد.
عشوري در مورد اعتبارات راههاي اصلي و فرعي گفت: با مبلغ 100 ميليارد ريال اعتبارات راه هاي اصلي و فرعي نسبت به تكميل پروژه هاي نيمه تمام محورهاي شرياني استان منجمله دوربرگردان ها ، ساماندهي تقاطع هاي همسطح ، ايجاد سيستم روشنايي و تكميل روكش آسفالت اقدام خواهيم نمود.
نظر شما