به گزارش خبرگزاري "مهر"، سيدصادق موسوي مدير تالار هنر و رئيس كانون تئاتر كودك و نوجوان، درباره نهمين نشست اين كانون گفت: "در اين جلسه مقرر شد با توجه به اينكه از ديرباز تاكنون تئاتر كودك همواره داراي ضعف در متون نمايشي و نيز نمايشنامه نويسي حرفه اي است، آثاري پديد آيد كه بخت راهيابي به جشنواره ها يا اجراي عمومي را پيدا كنند. به همين منظور لازم است كانون مكانيزمي را براي انجام اين مهم طراحي كند."
وي افزود: "بر همين اساس و با توجه به درك جمعي از چنين نيازي، نگارش و چاپ كتب آموزشي نمايشنامه نويسي به عنوان يك پيشنهاد اساسي در جلسه مطرح شد. كتاب هايي كه با هدف آموزش كاربري به شيوه هاي كارگاهي و با محوريت سه عنصر نمايشنامه، نمايشنامه نويسي و مخاطب توجه داشته باشد."
يكي ديگر از مسائل مطرح شده در جلسه بازسازي بخش هايي از تالار هنر بود كه مقرر شد در روند بازسازي محلي نيز به دفتر كانون تئاتر كودك و نوجوان اختصاص يابد. جمع آوري تاريخچه نمايش كودك و نوجوان، شناخت ارگان هاي فعال و تجزيه و تحليل فعاليت هاي آنها، بودجه كانون، تعامل و ارتباطات گسترده با مراكز آموزش عالي، حضور نمايش ها و هنرمندان حرفه اي در كانون، تشكيل شوراي پژوهش، تاثير و نقش تبليغات در جذب مخاطب، شناسايي مخاطب حرفه اي براي سفارش نمايشنامه و ... از ديگر طرح هاي پيشنهادي اين جلسه بود.
نهمين نشست كانون تئاتر كودك و نوجوان با حضور رضا بابك، منوچهر اكبرلو، حسين فدايي حسين، عباس جهانگيريان، عادل بزدوده، بهرام شاه محمدلو و سيدصادق موسوي در تالار هنر برگزار شد.
نظر شما