پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ تیر ۱۳۸۵، ۱۴:۱۰

معاون آموزشي و دانشجويي وزارت بهداشت در گفتگوي اختصاصي با مهر :

طرح خدمت اجباري گروه هاي پزشكي در 5 سال آينده حذف مي شود / نياز مناطق محروم از طريق نيروهاي جايگزين رفع شود

طرح خدمت اجباري گروه هاي پزشكي در 5 سال آينده حذف مي شود / نياز مناطق محروم از طريق نيروهاي جايگزين رفع شود

دكتر محمد علي محققي گفت: با برنامه ريزي هاي انجام شده طرح خدمت اجباري گروه هاي علوم پزشكي در طول برنامه 5 ساله كاملاً حذف مي شود.

دكتر "محمدعلي محققي" در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: طرح خدمات پزشكان و پيراپزشكان يك پديده چند عاملي است و نيازهاي مناطق محروم بايد از طريق نيروهاي جايگزين رفع شود به همين منظور برنامه ريزي هايي انجام شده تا دغدغه پوشش بهداشتي و پزشكي مناطق محروم از ميان برود.

وي خاطرنشان كرد: جهت گيري اصلي طرح خدمات اجباري پزشكان و پيراپزشكان اين است كه بر اساس اولويت هاي موجود عمل كند و در حال حاضر ادارات طرح نيز از اختيارات محدودي براي اعمال معافيت براي افراد واجد شرايط برخوردارند.

معاون آموزشي وزارت بهداشت تأكيد كرد: زنان متاهل به دليل مشكلات و موضوعات بيشتري كه با آن مواجه هستند در اولويت مورد نظر براي معافيت از انجام خدمات طرح اجباري پزشكان و پيراپزشكان قرار دارند.

وي اظهار داشت: با توجه به مسائل زنان متاهل بهتر است مراعات بيشتري در خصوص شرايط آنان در نظر گرفته شود كه البته قانونگذار نيز به طور خاص پيش بيني هايي در نظر گرفته است تا تعديل براي زنان متاهل انجام شود.

کد خبر 350489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha