پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ تیر ۱۳۸۵، ۱۶:۴۲

مصرف آب تهران 8 درصد افزايش يافت

به دليل افزايش شديد دما، مصرف آب تهران به طور بي‌سابقه‌اي افزايش يافته است به طوري كه برخي از مناطق تهران با افت فشار شبكه و كمبود آب مواجه شده است.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي شركت آب و فاضلاب استان تهران، به منظور گذر از شرايط به‌وجود آمده از مردم شريف تهران درخواست مي‌شود از هر گونه مصرف بي‌رويه آب از جمله شستشوي معابر، محوطه، خودرو، آبياري فضاي سبز، پركردن استخر و.... پرهيز كنند.

طبق اين گزارش، در حال حاضر مصرف آب تهران بالغ بر 3 ميليون و 213 هزار و 105 متر مكعب است كه نسبت به سال قبل در همين روز حدود 8 درصد افزايش يافته است.

شركت آب و فاضلاب استان تهران از كليه شهروندان خواست به منظور جلوگيري از مصرف بي‌رويه آب همكاري لازم را با آبفاي استان تهران داشته باشند.

کد خبر 350588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha