حجت الاسلام محمد رضا ميرتاج الديني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: شور دوم طرح ساماندهي مد و لباس روز گذشته در كميسيون فرهنگي مجلس به تصويب نهايي رسيد و هم اكنون در نوبت تصويب و رسيدگي در صحن علني مجلس قرار دارد.
وي خاطر نشان كرد: طرح ساماندهي مد و لباس به احتمال زياد با درخواست نمايندگان كميسيون فرهنگي در اولويت برنامه هاي مجلس ، مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
نايب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس گفت: در شور دوم طرح ساماندهي مد و لباس بيشتر ضمانت اجرايي شدن طرح مد نظر قرار گرفت و بخشي از مواد آن كه جنبه اجرايي در آن ديده نشده بود ، حذف و يا با ماده ديگر تلفيق شد و درمجموع با يك ويراستاري جديد و رفع مشكلات به تاييد نهايي رسيد.
ميرتاج الديني با اشاره به اينكه ساماندهي مد و لباس به اقدامات فرهنگي بلند مدت نياز دارد ، تاكيد كرد: پس از تصويب نهايي اين طرح در مجلس و قانوني شدن آن و همچنين تشكيل كميته تخصصي مربوطه ، حداقل 4 ماه زمان لازم است تا جامعه را براي اجرايي كردن آن آماده كرد.
نظر شما