پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ تیر ۱۳۸۵، ۱۰:۱۶

در ادامه سفرهاي سرزده مقامهاي غربي به عراق صورت گرفت؛

ورود غير منتظره رامسفلد به بغداد

ورود غير منتظره رامسفلد به بغداد

دونالدرامسفلد وزيردفاع آمريكا امروز سرزده وارد يك پايگاه هوايي در شمال بغداد شد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازخبرگزاري فرانسه، وزير دفاع آمريكا در اين سفر با اعضاي دولت جديد عراق نشست هايي برگزار خواهد كرد .

رامسفلد پيش ازاين سفربه تاجيكستان سفركرد و روزگذشته به طورغير مترقبه وارد افغانستان شد و با حامد كرزاي رئيس جمهوري اين كشور درباره مبارزه با تروريسم و تجارت مواد مخدر ديدار و گفتگو كرد.

وي كه روز گذشته در ديداري از پيش اعلام نشده به افغانستان سفر كرد ، هنگام ورود به كابل هدف از اين ديدار را تحكيم روابط دو جانبه و همكاري هاي استراتژيك بين ايالات متحده و افغانستان توصيف كرد.

سفر آقاي رامسفلد به كابل در حالي صورت مي گيرد كه در هفته هاي اخير، مناطق جنوبي افغانستان شاهد تشديد عمليات شورشيان مخالف دولت و درگيري آنها با نيروهاي دولتي و ائتلاف بين المللي بوده است.

روز دوشنبه وزارت دفاع بريتانيا اعلام داشت كه به منظور تقويت حضور نظامي اين كشور در ولايت هلمند، واحدهايي متشكل از 900 نفر را به افغانستان اعزام مي كند.

 

 

کد خبر 351784

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha