پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ تیر ۱۳۸۵، ۱۵:۵۰

فصلنامه موسيقي ماهور منتشر شد

فصلنامه موسيقي ماهور منتشر شد

سي و يكمين شماره فصلنامه موسيقي ماهور ، ويژه بهار 1385منتشر شد.

به گزارش خبرنگار موسيقي مهر ، در اين شماره علاوه بر مطالب متنوعي كه در زمينه هاي مختلف موسيقي و مباحث نظري آمده است ، در سرفصلي به نام "مباحث ويژه" به تار سازي يحيي و چگونگي ساخت تارپرداخته شده است.

موسيقي در قاهره معاصر ، نگاهي به حيات موسيقايي دوره افشاري،تعزيه در ايران و دومجلس آن،نگاهي به محافل آواز خواني در زير پل خواجو و...از جمله مقاله ها و مطالب خواندني در اين شماره فصلنامه ماهور است.

در بخشي از سرمقاله اين شماره آمده است : "در شماره حاضركمي از روال عادي فصلنامه عدول كرده ايم و بخش هاي "مفاهيم بنيادين"و"مباحث ويژه" را كه معمولا به عنوان جايگزين يكديگر مي آمدند،يك جا آورده ايم..."

مطلب پر مخاطب "تافصلي ديگر" اين فصلنامه كه به قلم سيد محمد موسوي(مدير مسئول) نگاشته مي شود، به تفصيل و تطويل به موضوع اعتراض موسسه ماهور به نمايشگاه بين المللي كتاب و شركت نكردن اش در اين نمايشگاه پرداخته است .

در بخشي از اين يادداشت سوزناك چنين آمده است : "نمايشگاه كتاب به مثابه كالبد يافتن بخش عظيمي از فعاليت هاي قشر فرهيخته ماست كه متاسفانه هرساله به صورت ناساز و بي اندام و مازگونه ،توام با انواع و اقسام صدا هاي مربوط و نامربوط در برابر ما ظاهر مي شود..."

و در بخش ديگر موسوي گلايه خود را چنين ادامه مي دهد: "به هرحال شكل كالبدي نمايشگاه كتاب به خوبي با محتواي خود همگوني دارد:تصدي گري دولت در امر نشر كه لذت يافتن و خواندن يك كتاب خوب را در ميان انبوهي از كتاب هاي زايد زائل مي كند.واين گونه است كه تعداد ناشران مان از تعداد كتابخوانان هاي مان بيشتر مي شود و..."

ماهور شماره سي و يك در 222صفحه و در قطع هميشگي خود به مدير مسئولي" سيد محمد موسوي" و به قيمت 2500تومان در دسترس علاقه مندان هنر موسيقي قرار گرفته است.

کد خبر 352123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha