پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ تیر ۱۳۸۵، ۱۱:۲۷

/ همزمان با ولادت حضرت زهرا (س) در خراسان جنوبي /

60 ميليارد ريال اعتبار به صندوق مهر رضا (ع) اختصاص يافت

همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س ) ، صندوق مهر رضا (ع) در 6 مركز شهرستان خراسان جنوبي با اعتباري بالغ بر 60 ميليارد افتتاح مي شود.

مديركل اجتماعي انتخابات و شوراهاي استانداري خراسان جنوبي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در بيرجند ، افزود: يكي از شعارهاي اصلي دولت نهم توسعه اجتماعي است ، لذا بايد آسيب هاي اجتماعي را شناخت و در جهت حل آنها گام برداشت.

 

غلام رضا طاهري با اشاره به مشكل مسكن ، اشتغال و ازدواج جوانان ، گفت: براي گذر از اين معضلات اجتماعي لزوم ايجاد يك موسسه منسجم و هماهنگ در سطح كشور احساس مي شد تا بتواند در اين 3 محورو دور از مسائل سخت بروكراسي اداري به جوانان خدمات رساني داشته باشند.

 

وي گفت : اين صندوق از ادغام صندوقهاي اندوخته ازدواج جوانان ، فرصت هاي شغلي و پس انداز مسكن به وجود آمده  است .

 

طاهري در ادامه تصريح كرد : منابع جذب سرمايه اين صندوق از محل سرمايه صندوق حمايت شغلي ، كمك هاي فني اعتباري دولت ، هدايايي مردم و نهاد هاي حقوقي و حقيقي ، كارمزد وام هاي  پرداختي و سود بانكي سپرده ها و... است .

 

وي افزود‌: در سال 84 يك ميليارد و 128 ميليون تومان ، در صندوق فرصت هاي شغلي  اين استان و در بحث اشتغال زايي تخصيص يافته كه در سال 85 اين اعتبار 60 ميليارد ريال دربخش اشتغال است و در بخش مسكن و ازدواج هنوز اعتبارات ابلاغ نشده است .

 

وي استفاده از اين اعتبارات را منوط به داشتن سرمايه مختصر ، توانايي حرفه اي در اشتغال مناسب ، تابعيت ايراني و صلاحيت علمي و فرهنگي دانست .

کد خبر 353292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha