معاون اداري و مالي سازمان غله در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر با اشاره به مكانيسم خريد گندم در سال آينده افزود: از سال آينده كارخانه هاي آرد و بخش غير دولتي به صورت مستقيم اقدام به خريد گندم مازاد بر نياز كشاورزان مي كنند.
محسن سرخو افزود: اين در حالي است كه گندم باقي مانده مازاد بر نياز كشاورزان نيز از سوي سازمان غله خريداري مي شود .
وي با اشاره به دادن مجوز خريد گندم به كارخانه هاي آرد سازي به صورت موقت در سالجاري افزود: امسال و براي نخستين باربه هفت كارخانه آرد درسراسر كشور مجوز خريد گندم از كشاورزان داده شد كه آرد توليدي اين كارخانه ها نيز توسط سازمان غله خريداري شده است.
سرخو تاكيد كرد: در سال آينده طرح خريد گندم مازاد بر نياز كشاورزان توسط تمام كارخانه هاي آرد در سراسر كشور اجرا مي شود.
وي با اشاره به در اختيار قراردادن آرد مصرفي واحدهاي متقاضي از سوي سازمان غله افزود: اين سازمان آرد مورد نياز متقاضيان و واحدهاي مختلف مصرف كننده را به صورت يارانه اي و با قيمت 1400 ريال عرضه مي كند.
سرخو تاكيد كرد: اين در حالي است كه قيمت تمام شده آرد مصرفي بيش از2200 ريال است و سازمان غله حدود 800 ريال يارانه براي آرد مصرفي پرداخت مي كند .
معاون سازمان غله در گفت و گو با مهر
گندم كشاورزان از سال آينده توسط كارخانه هاي آرد خريداري مي شود

از سال آينده گندم مازاد بر نياز كشاورزان به صورت مستقيم و توسط كارخانه هاي آرد سازي و بخش غير دولتي خريداري مي شود .
کد خبر 35331
نظر شما