به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري آلمان ، ريچارد لوگارسناتوروابسته به حزب جمهوريخواه آمريكا براين عقيده است كه آلمان بايد بيش از پيش در حل مسئله عراق به ياري آمريكا بشتابد.
لوگاركه كارشناس سياست خارجى آمريكاست درادامه اظهار داشت : با توجه به اوضاع اخير درعراق بسيارى از آمريكاييها به شدت مخالف عقب نشينى نيروهاى آمريكايى ازاين كشور هستند . وي معتقد است بايد نشستى با شركت سران كشورهاى آمريكا، فرانسه و آلمان برگزار شود.
لوگاردراين خصوص گفت : چنانچه شرايطي فراهم شود تا سران سه كشورآمريكا، فرانسه و آلمان با هم ملاقات كنند مي توان اميدوار بود كه تحولي در اوضاع موجود به وجود آيد.
وي درادامه افزود : آلمان ، فرانسه و انگليس بايد متوجه اين مسئله باشند كه موفقيت درعراق براى اروپا و امنيت اين قاره از اهميت بسزايي برخوردار است .
ريچارد لوگار سناتور حزب جمهوريخواه آمريكامعتقد است در شرايط كنوني آمريكا به كمك كشورهاي آلمان و فرانسه نياز دارد .
کد خبر 35392
نظر شما