مدير تيم هاي ملي كشتي آزاد در گفتگو با خبرنگار" مهر" اظهار داشت : دررابطه با كشتي گيراني كه ممكن است به دلايلي در مسابقات ياد شده شركت نكنند بلافاصله بعد ازمسابقات در جلسه اي كه با مسئولان كميته فني برگزار مي كنيم در خصوص اين افراد تصميم گيري خواهيم كرد.
وي ادامه داد : دررابطه با راهيابي كشتي گيران حاضر در اين مسابقات به تيم ملي نيزبا توجه به اظهار نظرات كميته فني اين امر صورت خواهد پذيرفت.
برزگرخاطر نشان كرد: در هر وزن سه كشتي گير به تيم ملي راه خواهند يافت و پس از جمع بندي تيم ملي دو مسابقه مهم جهاني چين درمهرماه و مسابقات آسيايي دوحه قطر را پيش روي خواهيم داشت و تمام سعي خود را خواهيم كرد تا از مدال آوران اين دوره از رقابت ها باشيم.
مسابقات انتخابي مرحله دوم تيم ملي كشتي آزاد در روزهاي 29 و30 ماه جاري با حضور 72 كشتي گير راه يافته به اين دوره از رقابت ها در كرج برگزار خواهد شد.
نظر شما