پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ تیر ۱۳۸۵، ۱۲:۱۴

سازمان ملل متحد اعلام كرد:

كشته شدن روزانه 100 غير نظامي درعراق در ماه گذشته ميلادي

كشته شدن روزانه 100 غير نظامي درعراق در ماه گذشته ميلادي

در حالي كه آمريكا براي اشغال عراق، وعده آرامش و امنيت را به مردم اين كشور داده بود، سازمان ملل متحد گزارش داد: به طور ميانگين در ماه گذشته در هر روز 100 غير نظامي در عراق كشته شده اند و اين بالاترين آمار رسمي كشته شدگان غير نظامي از زمان سقوط بغداد است.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه نيويورك تايمز، آمار شمار كشته شدگان كه آژانس هاي مختلف دولتي عراق به سفارش سازمان ملل متحد جمع آوري كرده اند، دقيق ترين ارزيابي از غيرنظامي هاي كشته شده از آغاز اشغال عراق است و و نشان مي دهد تعداد كشته ها در عراق همچنان در حال افزايش است .

 

اين در حالي است كه روز گذشته درادامه انفجارخودروهاي بمب گذاري شده در عراق، انفجار يك خودروي بمب گذاري شده سبب كشته شدن 53 تن شد.

 

بر خلاف وعده هاي جرج بوش به ملت عراق براي آوردن امنيت و دمكراسي و رفاه ، منابع رسمي سازمان ملل اعلام كردند: تعداد كشته شدگان در تابستان به شدت افزايش يافته است و اين تعداد با تابستان سال قبل قابل مقايسه نمي باشد.

 

سازمان ملل متحد همچنين اعلام كرد: تعداد كشته شدگان در شش ماه اول سال جاري 77 درصد افزايش داشته و از 1778 تن در ماه ژانويه به 3149 نفر در ژوئن رسيده است.

 

نيويورك تايمز تاكيد كرد: اين آمارهاي سازمان ملل متحد نشان دهنده آن است كه امنيت درعراق رو به زوال است و در واقع آمريكا نتوانسته است وعده هاي خود را در اين كشور عملي كند.

 

جياني ماگازني (Gianni Magazzeni) رئيس دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد در گفتگو با نيويورك تايمز اعلام كرد: هم اكنون اوضاع امنيتي و حقوق بشر در عراق بسيار حساس شده است و متاسفانه نه آمريكا و نه دولت عراق، مسئوليت آن را نپذيرفته اند.

 

وي در عين حال ضمن تشكر از نوري المالكي گفت : البته دولت جديد تلاش مي كند به سرعت اوضاع را در دست بگيرد، اما ما هر چه بيشتر اطلاعات داشته باشيم، بهتر مي توانيم در بهبود اوضاع بكوشيم.

کد خبر 355198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha