پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ بهمن ۱۳۹۴، ۲۲:۰۱

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه مطرح کرد:

لزوم مشارکت دستگاه‌های استان کرمانشاه برای استقبال از نوروز

لزوم مشارکت دستگاه‌های استان کرمانشاه برای استقبال از نوروز

کرمانشاه- سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه بر ضرورت مشارکت فعال دستگاه‌های مسئول برای استقبال ازمهمانان نوروزی در استان تاکید کرد وگفت: برنامه‌های هر دستگاه تفکیک و ابلاغ شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر رشنو در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان کرمانشاه که شامگاه یکشنبه در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: روسای کمیته‌های دو گانه ستاد برگزاری خدمات نوروزی در استان باید برای استقبال از مهمانان نوروزی جدیت در ارتقای خدمات رسانی را در دستور کار قرار دهند.

وی در تشریح وظایف نهادها و دستگاه‌های ستاد اجرایی خدمات سفر در استان گفت: برای ایام نوروز شرح وظایفی برای نهادهای مسئول عنوان شده که در این خصوص در کمیته خدمات امداد و نجات بر ارتقا خدمات امنیتی و ترافیک شهری تاکید و برای کمیته خدمات حمل و نقل نیز وظایفی تعیین شده است.

رشنو افزود: ایجاد کمپ‌های اقامتی در پارک‌ها، تامین روشنایی پارک‌ها، مراسم نورافشانی در ایام نوروز، ساماندهی رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها، جمع‌ آوری مشاغل مزاحم در ایام نوروز، احداث سرویس‌های بهداشتی سیار و... به عنوان برنامه‌های شهرداری پیشنهاد شده است.

وی آموزش رانندگان، اجرای تور‌های استان گردی، استفاده از لباس متحدالشکل، استفاده از بدنه اتوبوس‌ها برای اجرای تبلیغات سه بعدی ویژه مکان‌های تاریخی را از جمله طرح‌های پیشنهادی به سازمان اتوبوسرانی عنوان کرد و گفت: اجرای تورهای یک روزه کرمانشاه گردی، نظارت بر وجوه اخذ شده، افزایش ناوگان تاکسی و ون نیز از برنامه‌های مورد تاکید برای اجرا از سوی سازمان تاکسیرانی است.

رشنو بیان کرد: اجرای کنسرت موسیقی، اجرای تئاترهای خیابانی، برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی، برگزاری مسابقات نقاشی، کتابخوانی و... برخی برنامه‌های مورد تاکید برای ارشاد است.

وی با اشاره به آمار ۸۵۰ هزار نفری بازدیدکنندگان از استان کرمانشاه طی یک سال گفت: سامانه گویای ۰۹۶۲۹ برای آگاهی از اطلاعات گردشگری استان فعال و تاکید ما برگزاری برنامه‌های شاد و مفرح در ایام نوروز است.

رشنو در ادامه با بیان وظایف سایر نهادها همچون تبلیغات اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان ورزش و جوانان، منابع طبیعی، هلال احمر، آموزش و پرورش و... افزود: ساماندهی و هدایت کاروان‌های راهیان نور برای بازدید از مناطق عملیاتی استان کرمانشاه همچون بازی دراز از برنامه‌های سپاه نبی اکرم(ص) در ایام نوروز است.

وی همچنین افزایش سهمیه سوخت مجتمع‌ها بین راهی و جایگاه‌های شهری را مهم ترین برنامه مورد تاکید برای شرکت پخش فرآورده‌های نفتی در استان طی ایام نوروز عنوان کرد و افزود: تهیه و توزیع بیش از ۱۰۰ هزار بوروشور تبلیغاتی برای معرفی آثار گردشگری استان همچون طاقبستان، بیستون، تکیه بیگلربیگی، تکیه معاون‌الملک و... در دستور کار قرار دارد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه بیان کرد: افزایش ساعات کاری در موزه‌های شهرستان‌ها و به کارگیری بیش از ۲۰۰ راهنمای گردشگری از برنامه‌های ما است، همچنین بهره‌مندی از توان دانش آموزان علاقه مند و نیز دبیران تاریخ از جمله برنامه‌ها در ایام نوروز است.

رشنو بیان کرد: افزایش ساعات کار نانوایی‌ها در سطح استان کرمانشاه، افزایش تعداد قضات کشیک، از برنامه‌های دادگستری و غله و بازرگانی برای ایام نوروز و زمان اوج تجمعات گردشگری است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به وظایف راهور، نیروی انتظامی و... در ایام نوروز افزود: افزایش تعداد دوربین‌های نظارتی در جاده و تعداد گشت‌های نامحسوس برای راهور مطابق برنامه تبیین شده مطرح است و سازمان هواشناسی نیز باید به‌روزترین اطلاعات جوی را در سایت خود قرار دهد.

کد خبر 3557003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha