پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۳۴

مدیر عامل شرکت تاکسیرانی زنجان:

شهرک های اقماری زنجان با کمبود تاکسی مواجه هستند

شهرک های اقماری زنجان با کمبود تاکسی مواجه هستند

زنجان- مدیر عامل شرکت تاکسیرانی زنجان با اشاره به نیازسنجی های انجام شده برای حمل و نقل عمومی در این شهر، گفت: شهرک های اقماری زنجان با مشکل کمبود تاکسی مواجه هستند.

مشهود میرابی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ناوگان تاکسیرانی نیازهای مناطق مختلف استان زنجان را شناسایی کرده است، افزود: در این راستا در شهرکهای اقماری و جدید الاحداث  ناوگان تاکسیرانی توسعه می یابد. 

وی اظهار کرد: طی سال جاری ۳۵ دستگاه سمند، ۵۰ دستگاه پژو ۴۰۵ و ۲۷ دستگاه ون در استان زنجان اضافه شده است. 

مدیر عامل شرکت تاکسیرانی زنجان گفت: این تعداد دستگاه ون نیز ظرفیت ۱۴ نفر را دارد و معادل سه دستگاه سواری است و این تعداد دستگاه در شهرک های اقماری تردد خواهند داشت. 

میرابی تاکید کرد:  هدف از افزایش تاکسی ون ها ارائه خدمات بهینه و دسترسی راحت مردم در شهرک های اقماری به ناوگان عمومی است. 

وی  با بیان اینکه شهرک های اقماری زنجان با مشکل کمبود تاکسی مواجه هستند، افزود: خوشبختانه با نوسازی ناوگان تاکسیرانی ارائه خدمات به مردم سهل تر می شود.

مدیرعامل شرکت تاکسیرانی زنجان گفت: در استان ۷۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده شناسایی‌شده و تاکنون ۳۱۴ دستگاه نوسازی شده است. 

میرابی تصریح کرد: رانندگان از این فرصت به وجود آمده برای نوسازی خودرو خود استفاده کنند شاید دیگر این میزان تسهیلات ارزان‌قیمت و یارانه‌ای اتفاق نیفتد.

وی گفت: بیش از دو هزار و ۳۶۹ دستگاه تاکسی در مرکز استان زنجان فعالیت می کنند. 

 مدیرعامل شرکت تاکسیرانی زنجان با اشاره به اینکه سال آینده وضعیت ناوگان تاکسیرانی بهتر می شود، گفت: با افزوده شدن خودروهای جدید به ناوگان تاکسیرانی زنجان طی سال آینده کمبود تاکسی در شهرک های اقماری رفع خواهد شد.

کد خبر 3558015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha