پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۲۶

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان:

۵۴۰۰۰ هکتار اراضی کشاورزی استان سمنان زیر کشت گندم و جو رفته است

۵۴۰۰۰ هکتار اراضی کشاورزی استان سمنان زیر کشت گندم و جو رفته است

سمنان - رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان از تولید بذر با کیفیت به عنوان یک مقوله مهم در افزایش تولید غلات نام برد و گفت: ۵۴ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی استان زیر کشت گندم و جو رفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن میرعماد صبح سه شنبه در جمع گندمکاران خبره و پیمانکاران بذری استان سمنان در محل جهاد کشاورزی استان با اشاره به رضایت نسبی  کشاورزان بابت تامین بذر در سال جاری افزود: با توجه به عوامل در اختیار نیازمند تلاش مضاعف برای رعایت فنی عملیات مرحله داشت گندم هستیم.

وی با اشاره به نقش و اهمیت تغذیه مزارع غلات بر کیفیت و کمیت محصول، بر کنترل دقیق علف های هرز، بیماری ها و آفات خصوصا سن غلات تاکید کرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان با بیان نزدیک شدن به فصل بهار و احتمال ریزش سن بر ساماندهی و آمادگی کامل شبکه های مراقبت و حضور فعال اعضای شبکه در مزارع  غلات در ایام تعطیل سال نو تاکید کرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان نیز با اشاره به تامین بذور مورد نیز غلات استان گفت: این امر از طریق مزارع بذری استان و پیمانکاران طرف قرارداد در حال پیگیری است و بر اساس سیاست های جدید و برنامه ریزی لازم برای تامین  بذور سالم به دنبال تامین غالب بذور غلات مورد نیاز در داخل استان هستیم.

حسین اصغری افزود: برای تحقق این امر در سال زراعی جاری با ۱۵۷ پیمانکار در سطح یک هزار و ۷۴۴ هکتار از اراضی آبی و دیم استان برای تولید بذور مورد نیاز غلات استان  ۶۳۵ هکتار برای تولید بذر جو و یک هزار و ۱۳۸ هکتار برای تولید بذر گندم قرارداد بسته شده است.

دراین نشست به موضوعات اصول مدیریت تغذیه مزارع گندم، وضعیت خاک دشت های مهم استان، اثر شوری خاک  - کمی مواد آلی و کیفیت فیزیکی خاک بر کشت و تولید گندم، رابطه مصرف کود با میزان تولید، مدیریت مصرف کود بر اساس آزمون خاک، مدیریت تلفیقی حاصلخیزی خاک و تغذیه  گندم، مدیریت مصرف کودهای ازته - فسفره و پتاسه، کاربرد عناصر  ریز مغذی (آهن، منگنز، روی، بور و مس) در مزارع و اثرات محلول  پاشی مزارع اشاره شد.

در سال زراعی جاری ۳۳ هزار و ۶۶۰ هکتار از مزارع آبی و دیم استان سمنان به کشت گندم و ۲۰ هزار و ۹۰۹ هکتار  به کشت جو اختصاص یافته است.

کد خبر 3558265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha