به گزارش خبرنگار مهر، سهراب دل انگیزان در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری که امروز سه شنبه در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: توجه به فعالیتهای مهم بر اساس شاخصهای ترکیبی طرح «تکاپو» با هدف اشتغالزایی بسیار مهم و باید در این راستا اولویتها را لحاظ کرد.
دل انگیزان در خصوص اولویتهای برتر برای اشتغالزایی در استان کرمانشاه افزود: تجارت وابسته به مرز، توجه به صنعت توریسم و گردشگری، رونق صنایع دستی، صنایع تکمیلی، حمل و نقل، دامپروری از جمله بخشهای اولویتدار و مورد هدف برای ایجاد اشتغال در استان است.
عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه تولید محصولات کشاورزی دیم غیر از نخود، تولید محصولات باغی و زراعی بغیر از گردو، زنجیره تامین مرغ و بلدرچین، تولید خدمات ساختمانی و ابنیه را از دیگر حوزههای کانون توجه و اولویتدار برای ایجاد اشتغال در استان نام برد.
وی اجرای طرح اشتغال در حوزههای مذکور را سبب ایجاد اشتغال برای ۳۷۸ هزار جویای کار در استان کرمانشاه دانست و ادامه داد: به اعتقاد بنده اجرای این مدل اشتغالزایی تا ۸۰ درصد زمینههای اشتغال در بخشهای مختلف را فراهم میکند و تا حدود زیادی از معضل بیکاری کاسته میشود.
مدرس وعضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون تغییری در جمعیت فقر کشور ایجاد نشده، گفت: متاسفانه عدم کاهش جمعیت فقیر در کشور نشان دهنده ناموفق بودن مدلهای اشتغالزایی است و با این نتایج باید به فکر طراحی و اجرای مدلهای موثر باشیم.
دل انگیزان به افزایش ۱۵ هزار نفری جمعیت شاغل در کشور طی ۱۰ سال گذشته اشاره کرد و گفت: استفاده از طرح تکاپو در برنامه ششم توسعه مهم و باید بر اساس اولویتها در امر اشتغالزایی گام برداریم./
عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در پایان گفت: رشد تولیدات در بخشهای مختلف به بهبود وضعیت اشتغال وکاهش بیکاری کمکی نکرده است.
نظر شما