دكتر "هاجر تحريري نيك صفت" - عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: با تصويب فوريت بررسي طرح پذيرش دانشجو اين طرح در كميسيون آموزش و تحقيقات با حضور نمايندگان دولت مطرح مي شود و نظريات مختلف در كنار يكديگر قرار مي گيرند و قطعا بهترين آن توسط مجلس انتخاب مي شود.
وي با بيان اينكه "انتقاداتي به طرح پذيرش دانشجو دارم ولي مطيع نظر نمايندگان هستم" اظهار داشت: در طرح پذيرش دانشجو بحث تأثير سوابق دانش آموزي داوطلبان مطرح شده است وليكن زماني تأثير سوابق دانش آموزي مي تواند در پذيرش داوطلبان در دانشگاه مطرح شود كه فرصت هاي تحصيلي برابر در دوران مدرسه در اختيارشان قرار گيرد و كيفيت آموزشي در مدارس يكسان باشد. برخي از مدارس راحت تر نمره مي دهند و برخي از آنها سخت گيرتر هستند لذا تا زماني كه نظام سنجش يكپارچه و هماهنگ در آموزش و پرورش وجود ندارد تأثير سوابق تحصيلي مدرسه اي جهت پذيرش در آموزش عالي منطقي نيست.
نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: بايد قبل از آنكه دفترچه هاي كنكور آتي پخش شود قضيه طرح پذيرش دانشجو نيز نهايي شده باشد.
نظر شما