پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۵:۳۱

مدیرعامل منطقه ویژه پارس مطرح کرد:

تمرکز بالای وزارت نفت در توسعه فعالیت‌ها در منطقه ویژه پارس

تمرکز بالای وزارت نفت در توسعه فعالیت‌ها در منطقه ویژه پارس

بوشهر - مدیرعامل منطقه ویژه پارس از تمرکز بالای وزارت نفت به توسعه فعالیت‌ها در این منطقه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه پارس، نشست مشورتی مدیران منطقه ویژه پارس و دیوان محاسبات استان بوشهر در عسلویه برگزار شد.

مدیرعامل منطقه ویژه پارس با اشاره به حجم فعالیت‌های صورت گرفته و در دست اجرا در این منطقه گفت: ایجاد زیرساخت‌های نرم افزاری و سخت افزاری در این منطقه با هدف بسترسازی برای توسعه اقتصادی و جذب سرمایه گذاران از مهم‌ترین رسالت های این سازمان محسوب می‌شود که این روزها این مهم با جدیت از سوی مدیران این سازمان در حال پیگیری است.

مهدی یوسفی افزود: حجم فعالیت‌ها در منطقه ویژه پارس با توجه به گستره این منطقه در پارس‌های سه گانه ۱ و ۲و ۳ و ایجاد تاسیسات و پالایشگاه ها در کشور بی سابقه بوده است و با توجه به تمرکز بالای وزارت نفت به توسعه فعالیت‌ها در این منطقه باعث شده است این منطقه از رونق خاصی برخوردار شود.

مدیرکل دیوان محاسبات استان بوشهر نیز در این نشست مشورتی با تقدیر از نگاه مدیرعامل منطقه ویژه پارس به اجرای دقیق قوانین و مقررات گفت: سازمان منطقه ویژه پارس با توجه به حجم کارها و گستره فعالیت به عنوان یکی از دستگاه‌ها و ارگان‌های مهم نظام فعال در استان بوشهر محسوب می‌شود.

حسینی تصریح کرد: دیوان محاسبات به عنوان یک بازوی مشورتی می تواند با حضور در سطوح مختلف از انحرافات و یا اختلاف‌های موجود جلوگیری کند.

مدیرکل دیوان محاسبات افزود: با توجه به گزارش‌های ارائه شده قدم‌های خوبی در حوزه‌های مدیریت صحیح و اصولی برگزاری مناقصه و مزایده در این سازمان برداشته شده است که قابل تقدیر است.

حسینی سرمایه‌های انسانی را در کنار ردیف‌ها و بودجه‌های مالی از دیگر اندوخته‌های بیت‌المال برشمرد و تصریح کرد: دیوان محاسبات همواره با نگاه حفظ بیت المال در موارد و حوزه های مختلف ورود می کند و این ورودها بعضا به معنی مچ‌گیری نیست بلکه به معنی مشارکت برای اجرای صحیح و مطلوب فعالیت‌ها و برنامه‌هاست.

کد خبر 3558657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha