پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۳۴

هوا ۱۵ درجه در سیستان و بلوچستان گرم تر می شود

هوا ۱۵ درجه در سیستان و بلوچستان گرم تر می شود

زاهدان-اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان اعلام کرد که نفوذ جریانات جنوبی سبب افزایش دما هوای ۱۰ تا ۱۵ درجه ای طی هفته آینده در سطح استان به ویژه نیمه شمالی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل هواشناسی استان، در این اطلاعیه آمده است که با نفوذ جریانات جنوبی طی چند روز آینده دمای هوای تا ۵ درجه گرم تر خواهد شد.

این اطلاعیه می افزاید که هم اینک آسمان سیستان و بلوچستان صاف تا قسمتی ابری و در شهرهای شمالی افزایش ابر پیش بینی می شود و همچنین تا پایان هفته جاری یخبندان شبانه و بارندگی در سیستان و بلوچستان رخ نخواهد داد.

بر اساس این اطلاعیه، زاهدان با حداقل منفی یک درجه و راسک با حداکثر ۲۸ درجه سانتی گراد در ۲۴ ساعت گذشته به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان بودند.

کد خبر 3558704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha