۲۹ بهمن ۱۳۹۴، ۹:۱۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان زنجان:

اشتغال بهبودیافتگان موادمخدر در واحدهای تولیدی موردتوجه قرار گیرد

اشتغال بهبودیافتگان موادمخدر در واحدهای تولیدی موردتوجه قرار گیرد

زنجان- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان، به اشتغال بهبودیافتگان موادمخدر در واحدهای تولید اشاره کرد و گفت: دستگاه های اجرایی در این راستا با این شورا همکاری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، تقی نصیری شامگاه چهارشنبه در جلسه مسئولان مبارزه با مواد مخدر استان زنجان، افزود: مبارزه با مواد مخدر عزم همگانی را می‌طلبد و باید همه مشارکت کنند.

وی اظهار کرد: بخشی از اعتبارات سال ۹۵ برای نگهداری معتادان خیابانی از سوی شورا و شهرداری اختصاص یابد و اگر شوراها بخشی از اعتبارات را برای درمان و نگهداری معتادان خیابانی لحاظ کند کمک بزرگی برای مبارزه با مواد مخدر خواهد بود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان، به اشتغال بهبودیافتگان مواد مخدر در واحدهای تولید اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی در این راستا با این شورا همکاری کنند.

نصیری افزود: تعدادی از افراد بهبودیافته که دو سال از بهبودی آنان سپری‌شده از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت به  واحدهای تولیدی و صنعتی  معرفی شوند.

وی تأکید کرد: در موضوعات فرهنگی و اجتماعی نیز شهرداری‌ها باید همکاری لازم را داشته باشند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان تصریح کرد: یکی از موضوعات اجتماعی موردنظر که اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست اعتیاد است، بنابراین باید با برنامه‌ریزی درست و اقدامات پیشگیرانه مانع نگرانی مردم بشویم.

نصیری گفت: ۹۳ درصد مردم از مصرف، توزیع و شیوع موادمخدر به‌ویژه صنعتی ابراز نگرانی کرده‌اند چراکه به جامعه آسیب می‌زند.

همچنین مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: مجوز فعالیت انجمن معتادان گمنام سال ۹۳ به‌عنوان نمایندگی در استان صادرشده است و باید شعبه‌های این مرکز در شهرستان‌ها هم از فرمانداران مجوز فعالیت دریافت کنند.

مسیح الله سلطانی تأکید کرد: این انجمن برای اجرای برنامه‌های خود فقط به شیوه فرهنگی اقدام کند و وارد حوزه درمان نشوند. 

وی تصریح کرد: شهرستان‌هایی که از فرمانداری مجوز نمایندگی انجمن معتادان گمنام را نگیرند جلوی فعالیت آنها به رقم فعالیت‌های خوبی که داشته‌اند گرفته می‌شود.

رئیس انجمن معتادان گمنام استان زنجان نیز به خدمات این انجمن اشاره کرد و افزود: برپایی جلسات و گردهمایی‌ها در روستاها و شهرستان‌های استان، کارگاه های آموزشی برای آموزش اعضاء، برگزاری جلساتی در زندان‌ها و زمینه‌ها برای تشکیل جلسات در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی انجام‌شده است.

حبیب صمصامی تأکید کرد: کلاس‌های آموزشی برای اعضای کمیته در جهت تحقق به شعار کمک هر معتاد در بهبود ترک اعتیاد معتاد انجام می‌شود.

وی افزود: این انجمن درخصوص کمپ‌های ترک اعتیاد یا مشاوره برای ازدواج هیچ دخالتی ندارد و تمرکز آن به شکل اعتیاد است. 

رئیس انجمن معتادان گمنام استان زنجان تعداد اعضای این انجمن را حدود ۲ هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۴۰ نفر را زنان تشکیل می‌دهند.

صمصامی مشکل اصلی این سازمان را نبود مکانی مشخص برای برپایی جلسات انجمن  عنوان کرد.

وی تصریح کرد: انجمن معتادان گمنام از سال ۹۳ با دریافت مجوز از وزارت کشور فعالیت خود را آغاز کرده است.

رئیس انجمن معتادان گمنام استان زنجان ابراز کرد: این انجمن فقط در راستای بهبودی معتادان فعال است و هیچ دخالتی در خصوص سایر مسائل ندارد.

کد خبر 3559882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha