پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۰۳

رئیس کل دادگستری لرستان انتقاد کرد؛

کارخانه سیمان لرستان بعد از ۱۵ سال افتتاح نشد/ ورود دستگاه قضایی

کارخانه سیمان لرستان بعد از ۱۵ سال افتتاح نشد/ ورود دستگاه قضایی

خرم آباد - رئیس کل دادگستری لرستان از تکمیل نشدن کارخانه سیمان در مرکز این استان انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر بدری صبح پنج شنبه در جلسه با اعضای شورای شهر خرم آباد با بیان اینکه یکی از برنامه های ما در استان لرستان بحث عمران و آبادانی شهر ها است اظهار داشت: با بررسی هایی که ما انجام دادیم وضعیت شهرهای لرستان بسیار آشفته بود.

وی با مقایسه شهرهای لرستان با شهرهای دیگر کشور عنوان کرد: در شهرهای دیگر کشور شاهد اقدامات عمرانی و ساخت و ساز پروژه های عمران شهری هستیم و این در حالیست که خرم آباد وضعیت مطلوبی در این رابطه ندارد.

برخی نماینده های لرستان به منافع استان فکر نمی کنند

رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه لرستان سابقه درخشانی در انقلاب و دفاع از کشور دارد گفت: فرهنگ مردم لرستان از نظر زیبایی شناسی از برخی شهرهای کشور بالاتر است و این در حالیست که به لحاظ عمران شهری و زیبایی شهرها وضعیت مطلوبی ندارد.

وی با بیان اینکه در این راستا دادگستری لرستان از اقدامات دستگاههای اجرایی که موانع و مزاحمت ها و برخی اشخاص ذی نفوذ جلوی کار آنها را می گیرند پشتیبانی می کند گفت: برخی نماینده ها در استان هستند که می خواهند نظرات خود را به دستگاههای اجرایی استان تحمیل کنند.

رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه هم اکنون در آستانه برگزاری انتخابات هستیم گفت: در برخی شهرهای لرستان تنها موضوعی که مدنظر برخی نماینده ها نیست منافع استان است.

دعاوی کلان علیه دولت در لرستان متوقف شده است

بدری با بیان اینکه دادستان و قضات دادگستری لرستان در دفاع از حقوق دولت در استان عملکرد مطلوبی داشته اند گفت: در این زمینه به گونه ای عمل شده که دعواهای کلان علیه دولت در استان متوقف شده است.

وی با بیان اینکه کارکنان دستگاه قضایی استان به هیچ عنوان به فکر منافع شخصی خود نیستند گفت: شورای شهر خرم آباد نیز باید اقداماتی در سطح شهر انجام دهند که ماندگار باشد.

رئیس کل دادگستری لرستان با تاکید بر اینکه آنچه در ذهن مردم می ماند اقدامات عمرانی و آبادانی در سطح شهرها است گفت: آنچه در ذهن مردم می ماند فعالیتهای شورای شهر و سایر مسئولان استان است.

بدری با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی استان از اقدامات عمرانی شهرداری خرم آباد در چارچوب قانون حمایت و پشتیبانی می کند گفت: باید از ساخت و سازهای غیر مجاز در محدوده شهر خرم آباد جلوگیری به عمل آید و جلوی انحراف را از همان ابتدای کار باید گرفت.

شهرداری از ساخت و سازهای غیر مجاز در محدوده شهر جلوگیری کند

وی با بیان اینکه نباید دست روی دست گذاشت که ساخت و سازهای غیر مجاز صورت گیرد سپس بخواهیم از آنها جلوگیری کنیم گفت: در جلسه شورای حفاظت بارها تاکید شده اگر با افراد متخلف در این زمینه برخورد لازم صورت گیرد بقیه حساب کار دستشان می آید.

رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه هزینه تخلفات صورت گرفته در حوزه ساخت و سازهای غیر مجاز  در محدوده شهرها باید بالا برود گفت: شهردار باید برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح شهر خرم آباد را آغاز کند و اعضای شورای شهر نیز باید در این زمینه حمایت و پشتیبانی کنند.

بدری با اشاره به اینکه شهرداری و شورای شهر خرم آباد باید یک هدف را دنبال کنند گفت: دادستان و دستگاه قضایی نیز در این زمینه حمایت خواهد کرد چرا که زیباسازی شهر علاوه بر عمران و آبادانی موجب کاهش جرم در سطح شهر می شود.

وی با تاکید بر جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح شهر خرم آباد گفت: نباید به خاطر رضایت مندی مردم اجازه دهیم که قانون زیر پا گذاشته شود.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به ظرفیتهای استان لرستان در ابعاد مختلف گفت: این در حالیست که موجب تاسف است که سرانه درآمدی مردم آن از سرانه کشوری پایین تر باشد.

کارخانه سیمان و بدهی بیش از ۱۱ میلیارد تومانی

بدری با بیان اینکه ۱۵ سال است که یک کارخانه سیمان در لرستان هنوز بهره برداری نشده است گفت: دادستان خرم آباد باید در این رابطه باید پیگیری کند که دلیل این امر چیست.

وی بیان داشت: مشابه همین کارخانه سیمان لرستان از سوی سرمایه گذار در استانهای دیگر پنج ساله ایجاد شده و این در حالیست که ۱۵ سال است که زمین های دولتی لرستان و تسهیلات از سوی این سرمایه گذار گرفته شده و سهام آن به مردم فروخته و هنوز امیدی برای بهره برداری از این واحد در استان وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه یک ماه پیش میزان بدهکاری کارخانه سیمان به علت عدم بازپرداخت تسهیلات ۱۱ میلیارد تومان اعلام شده است گفت: این میزان به مرور زمان بیشتر شده و این در حالیست که بانک صنعت و معدن تسهیلاتی که به این سرمایه گذار داده را به حال خودش رها کرده است.

بدری با تاکید بر لزوم وصول طلب این کارخانه از سوی بانک صنعت و معدن، تملک و پیدا کردن مشتری برای آن بیان داشت: ما مسئولیت دینی و وجدانی داریم و باید متولیان امر رسیدگی لازم را در این رابطه داشته باشند.

کد خبر 3560058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha