فاطمه سادات شبیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری مسابقات اسکواش منطقهای غرب کشور اظهار داشت: مسابقات اسکواش منطقهای غرب كشور با حضور ٤٢ اسکواشباز از استانهای آذربایجان شرقی، همدان، قزوین و زنجان برگزار شد.
وی افزود: همچنین در بخش بانوان نیز مسابقات بهصورت استانی و با حضور ۲۰ ورزشکار برگزار شد.
رئیس هیئت اسکواش استان همدان با اشاره به نتایج اسکواشبازان همدانی در این مسابقات گفت: در اين مسابقات آرشام بابكيان در رده سنی كمتر از ١١ سال به مقام اول دستیافت.
شبیری عنوان کرد: همچنين عليرضا بيات در رده سنی كمتر از ١٣ سال و محمدمهدی دوادگر در رده سنی كمتر از ١٥ سال به مقام سوم دستیافتند و امير صالح نصرتي در جدول پلیت اول شد.
وی بابیان اینکه استعدادیابی از اولویتهای اسکواش در همدان است، گفت: استعدادیابی در این ورزش بسیار حائز اهمیت است از همین رو سعی شده با آموزشوپرورش تعاملاتی صورت گرفته تا دانش آموزان را جذب کنیم.
رئیس هیئت اسکواش استان همدان عنوان کرد: در امر استعدادیابی نیز اقدامات خوبی را انجامشده و توانستیم نفرات خوبی را جذب کنیم اما به دلیل کمبود فضا کمی دچار محدودیت هستیم.
شبیری با اشاره به نتایج اسکواشبازان همدان در مسابقات کشوری بیان کرد: کسب تجربه در وهله اول مهمترین نکتهای است که اسکواشبازان همدانی در مسابقات کشوری باید به آن توجه کنند.
نظر شما