رضاعباسی در گفتگو با مهر اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۶۵ هزار و ۶۰۰ تن انواع محصولات کشاورزی به صورت توافقی از کشاورزان خریداری شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان خرید توافقی به محصولات ذرت، جو و سیب زمینی اختصاص دارد، گفت: خرید توافقی توسط تشکل های بخش کشاورزی از جمله تعاونی های روستایی، کشاورزی و تولید انجام می شود.
مدیر تعاون روستایی استان همدان تاکید کرد: هدف از این اقدام کاهش واسطه های بخش کشاورزی در خرید و فروش محصولات است که در نهایت به سود کشاورز و مصرف کننده خواهد بود.
عباسی عنوان کرد: شهرستان ملایر با بیش از ۱۷ هزار تن خرید توافقی بیشترین میزان خرید توافقی را داشته است.
وی در ادامه همچنین با اشاره به اجرای هفت هزار هکتار کشاورزی حفاظتی توسط نظام بهره برداری استان همدان عنوان کرد: از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون هفت هزار هکتار کشاورزی حفاظتی در استان همدان اجرا شده است.
مدیر تعاون روستایی استان همدان همچنین با بیان اینکه کشاورزی حفاظتی از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون در سطح ۷ هزار هکتار توسط نظام بهره برداری این سازمان به اجرا درآمده است، تاکید کرد: این اقدام موفقیت چشم گیری برای استان محسوب می شود.
عباسی با بیان اینکه در کشاورزی حفاظتی، کشاورزی بر پایه حفاظت از خاک، آب و گیاه بنا شده است، افزود: این روش یکی از راه های موثر برای برون رفت از بحران خشکسالی، مدیریت آب و جبران مواد آلی خاک برای اقتصادی کردن کشاورزی است.
وی عنوان کرد: کاهش فشردگی خاک، حفظ رطوبت، افزایش مواد آلی خاک، جلوگیری از فرسایش، پیشگیری از به هم خوردن ساختمان خاک و همچنین اصلاح آن و افزایش کارآیی مصرف آب از مزایای دیگر این روش کشاورزی است.
نظر شما