پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۱۱

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز خبر داد:

سوء استفاده میلیاردی از دفترچه درمانی در کرج

سوء استفاده میلیاردی از دفترچه درمانی در کرج

کرج - دادستان عموم و انقلاب مرکز استان البرز از سوء استفاده میلیاردی از دفترچه درمانی در شهرستان کرج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری استان البرز، حاجی رضا شاکرمی از کشف یک سوء استفاده میلیاردی از دفترچه‌های درمانی کمیته امداد و تامین اجتماعی در کرج خبر داد و درباره جزئیات این اقدام متقلبانه اظهار کرد: کمیته امداد در گزارشی به دادستانی اعلام کرد که فردی به نام «میم. الف» دفترچه عمه خود را برای ۷ مرتبه که در آن نوعی آمپول به نام «ریمی کید» تجویز شده بوده ارائه کرده و برای ۶ بار موفق به تایید و دریافت این دارو شده است.

وی با تشریح روند تایید و دریافت دارو در کمیته امداد گفت: بنابر اظهار کمیته امداد هر دارو نزدیک به یک میلیون و ۳۰۰ هزارتومان ارزش داشته است که در مجموع بیش از ۵ میلیون خسارت به کمیته امداد وارد شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با اشاره به اینکه در بررسی‌ها مشخص شد در بیشتر موارد متهم خود اقدام به جعل مهر و نسخه دکتر می‌کرده است گفت: شکایت دیگری نیز توسط تامین اجتماعی علیه متهم طرح شده است که تاکنون در بررسی‌ها تخلف احراز شده وی با سوء استفاده از دفترچه بیمه بستگان و آشنایان خود اقدام به تجویز، دریافت و فروش داروها می‌کرده است.

وی برآورد اولیه از خسارت وارده بر تامین اجتماعی توسط همین شخص را بیش از ۸۵۰ میلیون تومان عنوان کرد و توضیح داد: برای متهم وثیقه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی صادر شده که به دلیل ناتوانی در تامین وثیقه وی روانه زندان شد.

شاکرمی در پایان میزان خسارت وارده بر تامین اجتماعی را بیشتر از رقم اولیه برآورد شده عنوان کرد و گفت: برای جلوگیری از سوء استفاده‌های مشابه، پیشنهاد شده داروهای گران قیمت و نایاب تحت نظارت کمیته امداد و تامین اجتماعی تزریق و مصرف شود که این پیشنهاد به مدیران ارشد کشوری هم ارائه شده است.

کد خبر 3560747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha