پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۳۰

مهر گزارش می‌دهد

وضع شناسی اصولگرایان در شیراز/ اصلاح طلبان فارس بامشکل لیست بستند

وضع شناسی اصولگرایان در شیراز/ اصلاح طلبان فارس بامشکل لیست بستند

شیراز – تعدد لیست ها برای حضور در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی این روزها مردم شیراز را سردرگم کرده است.

خبرگزاری مهر، گروه استانها- هادی فتحی: با فرارسیدن زمان تبلیغات انتخاباتی از روز ۲۹ بهمن ماه فضای انتخاباتی زیر پوستی شیراز به طور ناگهانی نمایان شد و این روزها مردم شهر بار دیگر خود را به شکل عیان‌تری وسط انتخابات می‌بینند. اما در این میان افرادی که از چند ماه پیش فضای انتخاباتی را دنبال می‌کردند و به طور تخصصی به دنبال لیست ها و جنب و جوش حزبی بودند موضوع شکل دیگری دارد؛ آنها با خود می گویند تبلیغات اغاز شده اما لیست‌های انتخاباتی همچنان آنها را غافلگیر می‌کند زیرا از یک سو لیست هایی که تا کنون ارائه شده تا حدود زیادی باعث تعجب شده و از سوی دیگراین لیست‌ها هنوز در حال تغییر است.

با یک نگاه به گذشته متوجه خواهیم شد که جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات دور قبل مجلس شورای اسلامی در کسب کرسی‌های مجلس موفقیت کامل را داشت و از میان چهار نفر نماینده شیراز سه نفر از این جبهه وارد مجلس شدند.

«جعفرقادری»، «حسین ذوالانوار»، «ضرغام صادقی» از جبهه متحد و «احمد رضا دستغیب» به طور مستقل وارد مجلس شورای اسلامی شدند.

اما با توجه به اختلاف نظرهای مختلف در میان نمایندگان اصولگرای شیراز این انتظار میرفت که در این دوره، ضرغام صادقی از لیست کنار گذاشته شود؛ هرچند که در اولین لیست ارائه شده غیر رسمی از جانب اصولگرایان ضرغام صادقی، جعفرقادری، حسین ذوالانوار حضور داشتند و نفر چهارم نیز نماینده کنونی تهران حسین نجابت بود که در این دوره خود را کاندیدای شیراز معرفی کرده است.

ورودی‌های تهران به شیراز 

اما حضور برخی افراد سیاسی از اوایل سال جاری در برنامه های مختلف شیراز شایعاتی را درست کرد که آنها کاندیداهای آتی مجلس خواهند بود. از جمله آنها «فریدون عباسی» رئیس سابق سازمان انرژی اتمی کشور، «ابراهیم عزیزی» فرماندار اسبق شیراز و رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور و «حسین نجابت» نماینده کنونی تهران بود که در این میان نیز «شاهین محمد صادقی» نماینده کنونی شهرستان کازرون نیز به شیراز آمد.

اگر نماینده کازرون که در همان اولین نشست خبری علاقه به هر دو جناح سیاسی نشان داد و به گونه ای سخن گفت که اگر در هر لیستی باشد اشکال ندارد، اما مابقی مسافران سیاسی شیراز با نگاه کاملا اصولگرایانه وارد میدان شدند.

حضور این میهمانان کاملا اصولگرا از همان ابتدا مشخص بود که ائتلاف اصولگرایان را با مشکل مواجه خواهد کرد هرچند که سخنگوی اصولگرایان بارها اعلام کرد که مشکلی پیش نخواهد آمد.

اولین لیست پنج نفره از اصولگرایان که در فضای مجازی منتشر شد در آن ابراهیم عزیزی، جعفرقادری، حسین نجابت، فریدون عباسی و احمد رضا دستغیب جای داشتند که دقایقی پس از انتشار از جانب سخنگوی اصولگرایان این لیست تکذیب شد.

لیست چهاره نفر قادری، ذوالانوار، صادقی و نجابت نیز بعدها به همین شیوه منتشر و تکذیب شد.

در همین راستا بود که لیستی به نام ائتلاف وحدت اصولگرایان نیز با حضور ذوالانوار، عزیزی، قادری و نجابت منتشر شد.

در نهایت دوشنبه ۲۶ بهمن ماه سخنگوی اصولگرایان فارس لیست نهایی شیراز را شامل افرادی چون جعفرقادری، فریدون عباسی، حسین نجابت و احمد رضا دستغیب ارائه کرد که در این لیست نامی حسین ذوالانوار نبود.

در این راستا هیچکس بر روی اسامی همچون جعفرقادری، حسین نجابت بحثی نداشت و دو نفر دیگر مورد مناقشه قرار داشتند.

اصلاح طلبان فارس با مشکل لیست بستند

اما احزاب اصلاح طلب، حامیان دولت و جریان اعتدال نیز در شیراز با مشکلات فراوانی همراه شدند زیرا از همان ابتدا روی نام افرادی حسابی ویژه باز کرده بودند که در همان مرحله اول رد صلاحیت شدند هر چند که اعلام شد این سه گروه لیستی مشترک خواهد داد.

«حجت الاسلام ربانی شیرازی» نماینده اسبق شیراز و «جوانشیر کدخداپور» معاون سیاسی و امنیتی سابق استانداری فارس، «علاالدین کراماتی» برادر استاندار سابق فارس، «مسعود رضایی»، «مهدی شیخ موحد» و «فرج الله رجبی» به همراه «بهرام پارسایی» تائید صلاحیت گرفته آماده حضور در لیست اصلاح طلبان بودند که در این میان افرادی همچون معصومه زارع و شاهین محمد صادقی نیز گوشه چشمی به حضور در این لیست داشتند.

ارائه لیست اصلاح طلبان نیز با مشکلات فراوانی همراه شد و هر لحظه از جبهه اصلاحات فارس نیز اخبار مختلفی به گوش می رسید تا اینکه سخنگوی جبهه اصلاحات فارس لیستی شامل «بهرام پارسایی»، «فرج الله رجبی»، «مهدی شیخ موحد» و «مسعود رضایی» را معرفی کرد.

در این راستا نیز «علاالدین کراماتی» که به اعتقاد برخی از افراد به دلیل بیان برخی از سخنان خود در جمع دانشجویان از لیست اصلاحات کنار گذاشته شد فعالیت انفرادی خود را در ستادهای مختلف شهری آغاز کرد، «جوانشیر کدخداپور» نیز پس از چندین بار رد صلاحیت شدن در دوره های گذشته چشم به بوشهری های مقیم شیراز و دوستان قدیم خود دارد.

اما لیست مردمی اصلاح طلبان که در فضای مجازی منتشر شد شامل «فرج الله رجبی»، «علاالدین کراماتی»، «جوانشیر کدخداپور» و «مسعود رضایی» است.

مستقلها نیز مشغول هستند

محمدی کشکولی، دهقان فارسی، معصومه زارع، علی احمدی و.... مشغول به کار هستند که به احتمال فراوان طی چند روز آینده شاهد یک لیست از این افراد خواهیم بود.

فضای مجازی و بیانیه های مختلف

میهمان ناخوانده این دوره از انتخابات، فضای مجازی است که اگر به درستی مدیریت نشود به طور حتم هر کاندیدایی را با مشکل مواجه می کند زیرا بدون هیچگونه نگرانی لیست های مختلف و یا حتی رد یا تائید صلاحیت شده افراد را منتشر می کنند.

  حال با این وضعیت باید دید که طی چند روز آینده شهر شیراز شاهد چه لیستها و چه خروج از لیستهایی خواهد بود.

کد خبر 3560834

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha