رسول خطیبی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به دیدار دو تیم پاس و ماشینسازی تبریز اظهار داشت: بازی جالب و زیبایی نبود هر دو تیم بازی فیزیکی را به نمایش گذاشتند و بازی ازلحاظ تاکتیکی و فنی چیز خاصی نداشت.
وی افزود: ما در طول ۹۰ دقیقه حتی یک موقعیت هم به تیم فوتبال پاس همدان ندادیم هرچند که خود ما هم در ایجاد موقعیت نسبت به دیدارهای گذشته خود ضعیف عمل کردیم.
سرمربی تیم فوتبال ماشینسازی تبریز با اشاره به صحنه پنالتی به سود پاس گفت: به نظرم من این صحنه پنالتی نبود و اگر هم این صحنه پنالتی بود مطابق این صحنه هم بر روی بازیکن ما در محوطه جریمه پاس اتفاق افتاد که داور خطا نگرفت.
خطیبی خاطرنشان کرد: درنهایت کسب این پیروزی را به تیم فوتبال پاس همدان تبریک میگویم چون من خودم ۶ فصل در تیم پاس بازی کردهام و امیدوارم این تیم بهروزهای خوب خود بازگردد.
وی در پاسخ به خبرنگار پاس با اشاره به شایعههایی که در نیمفصل اول و نیمفصل دوم برای حضور خود در پاس بود، بیان کرد: بله هم در ابتدای فصل و هم در نیمفصل دوم دو مدیرعامل سابق پاس بهرام یدی و حسن عزیزی با بنده برای قبول سرمربیگری پاس صحبت کردند.
سرمربی تیم فوتبال ماشینسازی تبریز یادآور شد: بنده اعتقاددارم اگر شرایط مالی و سختافزاری در تیم فوتبال پاس همدان وجود نداشته باشد هیچ مربی نمیتواند به همدان بیاید و موفق باشد شما میبیند که پاس در چند فصل گذشته تنها برای سقوط نکردن به دسته پایینتر میجنگد.
خطیبی بابیان اینکه امیدوارم پاس بهروزهای خوبش در فوتبال ایران بازگردد، گفت: امیدوارم استاندار همدان که رئیس هیئتمدیره این تیم نیز است تدابیری بیاندیشد تا تیم فوتبال پاس از این بحران خارج شود.
نظر شما