محمد بهرامی خوشکار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: انقلاب اسلامی شجره طیبه ای است که به وسیله اسلام و سنت معصومین (ع) آبیاری شده و باغبان آن مردم بودند و رهبری انقلاب را امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری عهده دار بوده اند.
وی گفت: پیشینه انقلاب، اسلام و خون امام حسین (ع) بوده و این انقلاب ربطی به انقلاب های مادی جهان ندارد؛ انقلاب آثار و برکات زیادی برای کشور و مردم به همراه داشته است.
وی با اشاره به اینکه انقلاب موجب عزتمندی و منزلت ایران شده است، افزود: همچنین به برکت انقلاب سلطه خارجیان بر کشور قطع شد.
بهرامی خوشکار انقلاب را نجات بخش مستضعفین دانست و ادامه داد: خروج کفار و بیگانگان از مملکت راهبرد انقلاب اسلامی ایران بود.
حکومت دینی باید در کشور پیاده شود
وی گفت: آرمان انقلاب ایران این است که حکومت دینی باید در کشور پیاده شود.
بهرامی خوشکار با اشاره به آسیب هایی که انقلاب را تهدید می کنند، افزود: اولین آفت از دست دادن وحدت است؛ باید وحدتی که اوایل انقلاب در کشور وجود داشت امروز نیز تداوم داشته باشد.
وی آسیب دوم را جدایی بین مسئولین و ملت دانست و افزود: چنانچه مسئولین احساس کنند تافته جدا بافته هستند و از موقعیتی ویژه برخوردارند فاصله بین آنها از مردم زیاد می شود و در نتیجه مردم احساس خسران و ضرر خواهند کرد.
نفوذ انقلاب را تهدید می کند
بهرامی خوشکار تصریح کرد: سومین آسیبی که انقلاب را تهدید می کند نفوذ است که گاه شیطان به دورن انسان نفوذ کرده و ما را نسبت به یکدیگر بدبین می کند.
وی نفوذ بیرونی را خطرناک تر از نفوذ درونی دانست و افزود: گاه دشمن از غفلت ما استفاده کرده به انقلاب نفوذ کرده و مهره چینی می کنند و به موقع از مهره ها در راستای رسیدن به اهدافش استفاده می کند.
بهرامی خوشکار تاکید کرد: همگی باید در برابر نفوذ هوشیار باشیم.
وی با اشاره به اینکه دشمنان سعی می کنند اسلام بدوی و متحجرانه جلوه دهند، افزود: دشمنان به دنبال دور کردن مردم از رهبری و اسلام و تضعیف جایگاه رهبری هستند.
بهرامی خوشکار تصریح کرد: با مطالعه در آثار رهبری متوجه می شویم رهبری نقطه اتصال مردم و اسلام هستند.
وی ادامه داد: رهبری مفسر دین بوده جلوی خرافات و بدعت ها را می گیرند و اگر انحرافی در اصل تفکر مردم ایجاد شود از آن جلوگیری می کنند.
وی با تاکید بر لزوم تقویت موقعیت رهبری، گفت: تفسیر رهبری از دین؛ آسایش و امنیت را به همراه دارد.
وی ادامه داد: رهبری در دین و قرآن سرچشمه دارد و تنها برگرفته از قانون اساسی نیست و مسئله ولایت در قرآن کریم آمده است.
نظر شما