پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ اسفند ۱۳۹۴، ۹:۳۶

نامزد خبرگان رهبری:

خبرگان نیازمند افراد استکبار ستیز و ولایتمدار دارد

خبرگان نیازمند افراد استکبار ستیز و ولایتمدار دارد

سمنان - نامزد پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری، با اشاره به اهمیت کارکرد خبرگان در کشور، گفت: خبرگان نیازمند افراد استکبار ستیز و ولایتمدار دارد.

آیت الله سیدمحمد شاهچراغی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه مردم باید در انتخاب افراد اصلح به ویژه در انتخابات خبرگان دقت نظر داشته باشند، گفت: مجلس خبرگان نیازمند افراد بابصیرت و با بینش دینی و ولایتمدار است، البته ولایتمداری اعضای خبرگان رهبری باید از خلوص و درجه بالایی برخوردار باشد.

وی افزود: اهمیت دوره پنجم از این منظر مهمتر است که دشمن هجوم آورده و هم به مجلس خبرگان و هم به مجلس شورای اسلامی نظر سوء دارد لذا باید به‌شدت مراقبت کنیم که دشمن فرصت نیابد و این مهم از طریق انتخاب افراد صالح انجام می‌شود از سوی دیگر باید مانعی بزرگ برای دشمن ایجاد کنیم تا مردم با بصیرت ما بتوانند با فراغ بال وارد شعبات انتخابات شوند.

خدمت به خلق هدف اصلی باشد

امام جمعه سمنان همچنین با بیان اینکه خدمت به خلق مهمترین هدف است، گفت: امیدواریم بتوانیم راه خدمت رسانی به خلق خدا و رضایت خداوند متعال را در دوران تصدی گری این پست ها به دست آوریم چرا که اصل برای همه ما می بایست این دو امر باشد.

آیت الله شاهچراغی انتخاب افراد اصلح را وظیفه همگانی دانست و بیان داشت: باید افرادی برای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری انتخاب شوند که در خط امام(ره) و ولایتمدار باشند تا بتوانیم در راه حفظ و اشاعه ارزش های امام راحل(ره)، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری تلاش کنیم.

وی تاکید کرد: مردم باید با نگاه به مجلس‌های خبرگان رهبری در دوره‌های گذشته دست به انتخاب در این مجلس بزنند و فردی را انتخاب کنند که احتمال لغزش و افتادن در دام نفوذ برای وی وجود نداشته باشد.

پاسداری از انقلاب وظیفه آحاد جامعه

نماینده ولی فقیه در استان سمنان همچنین با اشاره به اینکه امروز ملت ایران در قبال این آرامش و اقتدار، حفاظت و پاسداری همیشگی از انقلاب اسلامی را وظیفه خود می دانند، گفت: امروز حفاظت از معنویت نظام جمهوری اسلامی ایران، به عنوان یکی از راه‌های پاسداری از انقلاب اسلامی باید جدی گرفته شود.

شاهچراغی با بیان اینکه حضور در انتخابات به عنوان یکی از نعمات بیکران خداوند در قالب نظام مردم سالاری دینی ایران از جمله این شکرگزاری ها است، گفت: برگزاری انتخابات متعدد در راستای استقرار نظام مردم سالاری نیز از این برکات است که باید قدردان آن باشیم.

وی از مسئولان نیز خواست تا شکرگزار موقعیت خود باشند و اضافه کرد: بنده خدا و خادم مردم بودن نیز یکی از موارد مهم در نظام دینی است.

خدمت به مردم سرلوحه امور مسئولان باشد

نماینده ولی فقیه در استان سمنان عبادت و بندگی خدا را در کنار اقامه نماز، درسی دانست که باید از حضرت زینب(س) بیاموزیم و گفت: امام حسین(ع) در آخرین وصیت خود به حضرت زینب(س) فرمودند خواهرم، در نماز شب مرا فراموش نکن. پس نتیجه میگیریم عبادت حضرت زینب(س) نیز مورد تأیید و سفارش اباعبدالله(ع) واقع شده است.

آیت الله شاهچراغی پیرامون انتخابات پیش رو نیز گفت: شرکت در انتخابات وظیفه هر ایرانی است که مانند همیشه اسلام و نظام را سربلند کند و با هر رأی، خاری در چشم دشمنان باشد.

وی اما خدمت به مردم را مهمترین وظیفه مسئولان دانست و گفت: پیامبر (ص) بهترین مردم را کسانی ذکر می فرمایند که به مردم بهتر خدمت کند.

نامزدهای خبرگان با هم اختلافی ندارند

عضو چهارمین مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سوالی با موضوع رقابت نامزدهای خبرگان رهبری در استان سمنان، گفت: خبرگان عمدتا با هم اختلافی ندارند و اگر رقابتی هم در بین آنها وجود دارد بیشتر برای ایجاد شور انتخاباتی و دعوت به حضور حداکثری مردم در انتخابات است وگرنه اصل خدمت به مردم در مجلسی به اهمیت خبرگان است.

وی بیان داشت: مجلس خبرگان رهبری دو هدف الهی و خدایی دارد لذا این دو هدف در حفاظت و حراست از جایگاه رهبری و ذخیره‌ای برای روز مبادا محسوب می شود اما بازهم باید توجه داشت که مهم اصل نظام و ولایت‌فقیه است اگر باور داشته باشیم که برنده برگزاری انتخابات حداکثری، نظام مقدس جمهوری اسلامی است، دیگر دعوا و اختلافی وجود نخواهد داشت، البته برای اینکه به این نقطه برسیم باید فرهنگ‌سازی و کار فرهنگی زیادی صورت گیرد.

آیت الله شاهچراغی افزود: این کارکرد است که باعث می شود مجلس خبرگان نیازمند افراد بابصیرت و با بینش دینی و ولایتمدار باشد البته ولایتمداری اعضای خبرگان رهبری باید از خلوص و درجه بالایی برخوردار باشد.

روحانیت باید عامل اتحاد مردم باشد

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به اینکه خبرگان نیازمند وحدت هستند، گفت: خبرگان می توانند در بین مردم وحدت ایجاد کنند اگر چه من دوست دارم عامل وحدت باشم اما آنچه باعث ایجاد وحدت در سطح استان شده همان تقوای مردم و فرهنگ بالای آنها است.

آیت الله شاهچراغی با اشاره به مردم شهیدپرور و ولایی استان سمنان، افزود: از حضرت امام(ره) در خصوص چرایی راز محبوبیت ایشان در بین مردم پرسیدند که حضرت امام فرمودند مردم نوکرشان را دوست دارند لذا من هم کوشیده‌ام که در بین مردم باشم و در غم‌ها و شادی‌هایشان شریک باشم من نیز با طیف‌ها و قشرهای مختلفی از مردم در ارتباط هستم برای همین هر کسی که به دفترم می آید از اذان گفتن در گوش نوزادان تا عقد ازدواج‌شان را انجام می‌دهم ضمن اینکه تا جایی که بتوانم در مراسم‌های مختلف مردم هم حضور می‌یابم تا این ارتباط همواره به طور مستقیم برقرار باشد.

وی افزود: من هنوز هم از سهم امام استفاده نکرده و از همان حقوق بازنشستگی‌ام استفاده می‌کنم چرا که معتقدم آخوند باید ساده و بی‌آلایش باشد هر کسی که می‌خواهد در دل مردم باشد باید با مردم روراست و صادق باشد و از آنها فاصله نگیرد.

کد خبر 3562563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha