پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۹:۵۴

معاون استاندار لرستان:

۱۵ درصد ژئوپارک های ثبت‌شده کشور در لرستان وجود دارند

۱۵ درصد ژئوپارک های ثبت‌شده کشور در لرستان وجود دارند

خرم آباد - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری لرستان گفت: حدود ۱۵ درصد ژئوپارک های ثبت شده در کشور به نام لرستان بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد غضنفری عصر یکشنبه در جلسه ویژه ژئوتوریسم استان معرفی لرستان به عنوان پایتخت ژئوتوریسم کشور را نشان از قابلیت های گردشگری این استان دانست و اظهار داشت: حدود ۱۵ درصد ژئوپارک های ثبت شده در کشور به نام لرستان بوده است.

وی به قابلیت دره شیرز شهرستان کوهدشت برای ثبت جهانی اشاره کرد و بیان داشت: اگر این موضوع محقق شود در مسیر رشد چرخه اقتصادی لرستان تاثیرگذار خواهد بود و دریچه ای از ورود سرمایه گذاران و گردشگران به استان باز خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری لرستان عنوان کرد: با انطباق دره شیرز با شاخص های بین المللی ایجاد ژئوپارک اقدامات لازم برای ثبت ملی آن آغاز شده و در گام بعدی نسبت به ثبت جهانی آن اقدام خواهد شد.

غضنفری به شعار راهبردی استاندار لرستان مبنی بر تبدیل لرستان از معبر به مقصد گردشگری اشاره کرد و گقت: با توجه به اینکه ایجاد ژئوپارک های مختلف در لرستان در مسیر تحقق این شعار بوده لذا به همه دستگاه های اجرایی استان تاکید می شود در این راستا گام بردارند.

وی یادآور شد: بخش زیادی از اقداماتی که برای ایجاد زیرساخت های بخش گردشگری در لرستان لازم است انجام شده که این اقدامات شامل، اقدامات ترانزیتی و اقامتی مورد نیاز برای حضور گردشگران است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان نیز در این جلسه به وجود بیش از پنج هزار اثر تاریخی لرستان اشاره کرد و گفت: این اثرها می توانند زمینه ساز جذب گردشگر در لرستان باشند.

علی هادی چگنی با اشاره به اینکه مدیریت ارشد استان توجه خاصی به مباحث حوزه گردشگری دارد عنوان کرد: اعتبارات اختصاص یافته به بخش گردشگری استان در سال جاری نسبت به سال گذشته سه برابر افزایش یافته است.

کد خبر 3562588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha