دكتر داود معنوي پور ، متخصص امور تعليم و تربيت در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، در خصوص ضرورت وجود مشاور در مدارس دوره ابتدايي ، تاكيد كرد: مشاوره در اين دوره وجود خارجي ندارد و بر همين اساس بسياري از مشكلات عاطفي پنهان در رفتار اين كودكان ناشناخته باقي مانده و دانش آموز بدون حل آن ، پا به مقطع بعدي خواهد گذاشت.
وي ادامه داد: وجود يك مشاور مي تواند علاوه بر كشف اين نوع مشكلات عاطفي ، به تشخيص اختلالات مربوط به دوران رشد دانش آموزان دبستاني نيز بپردازد. مشكلاتي كه در صورت تشخيص داده نشدن موجب بروز آسيب هايي در آينده آنان خواهد شد.
متخصص امور تعليم و تربيت ، اختلالات يادگيري در درس هايي مانند ديكته را از جمله اين موارد دانست و افزود: به عنوان مثال گرفتن نمره كم در اين درس و جدي گرفته نشدن آن ، آرام آرام خود پنداري دانش آموزان را تحت الشعاع قرار داده و موجب اختلالات پيچيده بعدي مي شود.
معنوي پور ، نبود مشاور در دوره ابتدايي را ، دليل نا آشنايي تعداد زيادي از اين كودكان با شيوه هاي مختلف رفتاري و تحصيلي عنوان كرد و گفت: چگونه درس خواندن ، تجربه استقلال داشتن درخارج از مدرسه و همچنين رفع مشكلات مربوط به اضطراب ، افسردگي ، ترس هاي غير واقعي ، مي تواند با وجود يك مشاور در اين سن حل شده و به بزرگسالي افراد كشانده نشود.
نظر شما