پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

تشکیل جلسه معارضان سوری در ریاض در خصوص برقراری آتش بس

تشکیل جلسه معارضان سوری در ریاض در خصوص برقراری آتش بس

معارضان سوری در پی توافق روسیه و آمریکا در خصوص برقراری آتش بس در سوریه، در پایتخت عربستان تشکیل جلسه دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، شورای عالی مذاکرات معارضان سوری امروز دوشنبه در ریاض در خصوص توافق حاصل میان آمریکا و روسیه در رابطه با برقراری آتش بس در سوریه تشکیل جلسه داد.

بر اساس این گزارش «منذر ماخوس» سخنگوی معارضان طی سخنانی اظهار داشت: هدف از تشکیل این نشست، یکسان کردن دیدگاه معارضان در خصوص مذاکره با دولت و نمایندگان بشار اسد است.

ماخوس در ادامه افزود: این نشست به مدت ۲ و یا ۳ روز به طول خواهد انجامید و تحولات صورت گرفته از زمان پایان مذاکرات صلح سوریه در ماه گذشته را مورد بررسی قرار می دهد.

شایان ذکر است این نشست در شرایطی برگزار می شود که آمریکای حامی معارضان و روسیه حامی بشار اسد به توافقی مبنی بر برقراری آتش بس در سوریه دست یافته اند.

کد خبر 3563399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha