به گزارش خبرگزاري "مهر"، در گزارش سازمان مذكور آمده است : بخشي از تجهيزات و مواد اوليه كه عمدتاً با ارز دولتي خريداري شده بود، طي سال هاي متمادي بدون مصرف مانده بود كه منجر به 23 ميليارد ريال زيان به جهت عدم استفاده به موقع و انقضاء تاريخ مصرف ده ها قلم اجناس شده است.
"46 تن مواد اوليه خريداري شده در سال 79 بالغ بر 5/7 ميليارد ريال و تجهيزات و دستگاه هاي خريداري شده در سال 75" از جمله مواردي است كه بنا بر گزارش بازرسان سازمان بازرسي كل كشور، به علت عدم اتخاذ تصميم مقتضي طي سال هاي 75 تا 83 به مدت 8 سال بلا استفاده مانده بود.
در ادامه گزارش تصريح شده است كه اين سوء مديريت حاكم بر شركت مورد نظر، در مجموع زياني بالغ بر 5/30 ميليارد ريال (بر اساس نرخ آزاد ارز در اوايل سال 1384) به شركت داروسازي زكريا تبريز(وابسته به سازمان تأمين اجتماعي) وارد كرده كه موارد ياد شده، در جلسات آذر ماه 1382و فروردين ماه 1384هيات مديره آن شركت تأييد شده است.
سازمان بازرسي كل كشور در ادامه گزارش خود اعلام كرد كه "پرونده مديرعامل سابق شركت زكرياي تبريز، به اتهام تسامح و تضييع اموال و دارايي هاي دولت، در مهر ماه سال گذشته جهت رسيدگي، به دادسراي عمومي و انقلاب آذربايجان شرقي ارسال شده است.
اين گزارش درعين حال خاطر نشان مي كند " دستگاه قضايي تاكنون راي مربوط به پرونده شركت مذكور را صادرنكرده است".
درگزارش مذكوراين نكته ياد آوري شده است: ازآنجا كه "نظارت برعملكرد مديرعامل و فعاليت هاي كلان شركت ها" از وظايف ذاتي هيأت مديره مي باشد، سوء مديريت فوق كه در نهايت منجر به زيان هنگفت شده، نافي مسئوليت هيأت مديره مذكور نيست.
در بخش پاياني اين گزارش تاكيد شده است: به منظور جلوگيري از بروز اين نوع خسارات در آينده، اداره كل نظارت بر امور دارويي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي بر اساس وظايف محوله، موظف است بر نحوه استفاده مواد اوليه توليد دارو در كارخانجات مربوط نظارت لازم و دقيق را معمول دارد.
نظر شما