پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اسفند ۱۳۹۴، ۵:۱۴

واکنش دیوید کامرون به اظهارات شهردار لندن

واکنش دیوید کامرون به اظهارات شهردار لندن

دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس به موضع گیری شهردار لندن در موضوع اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در واکنش به اظهارات شهردار لندن در موضوع جدایی یا ماندن در جمع کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفت: جانسون به خاطر منافع شخصی خود این حرفها را زده است.

بوریس جانسون شهردار لندن در مخالفت با درخواست کامرون برای ماندن در جمع کشورهای اتحادیه اروپا گفته بود که بهتر است از اتحادیه اروپا خارج شویم تا کمتر آسیب ببینیم.

کامرون که رابطه خوبی با شهردار لندن ندارد، در واکنش به موضع گیری جانسون گفت: حمایت وی نسبت به جدایی از اتحادیه اروپا بیشتر به خاطر منافع و جاه طلبی های شخصی بوده است.

دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا ۲۳ ژوئن را تاریخ برگزاری همه پرسی بر سر ادامه حضور این کشور در اتحادیه اروپا تعیین کرده است.

تعدادی از اعضای کابینه دیوید کامرون با حضور در اتحادیه اروپا مخالفت کرده اند.

کد خبر 3563611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha