پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ اسفند ۱۳۹۴، ۹:۴۷

عضو شورای اسلامی شهر شهریار:

شهرداری شهریار ۳۰میلیارد تومان از بودجه مصوب عقب است

شهرداری شهریار ۳۰میلیارد تومان از بودجه مصوب عقب است

شهریار - عضو شورای اسلامی شهر شهریار گفت: به دلیل تنگناها و محدودیت های مالی و کاهش ساخت وسازها،در حال حاضر شهرداری این منطقه با عقب ماندگی ۳۰ میلیارد تومانی از کل بودجه مصوب شده مواجه است.

علیرضا صفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به محدودیت ها و تنگناهای مالی مدیریت شهری این منطقه در طول سال های اخیر و بخصوص در سال جاری، اظهار داشت:با عنایت به محدودیت های اعتباراتی موجود، شهرداری شهریار به استثنای پروژه های مشارکتی در سال ۹۵ هیچگونه طرح عمرانی جدیدی را تعریف نخواهد کرد.

عضو شورای اسلامی شهر شهریار افزود:تمرکز و اولویت عمرانی ما در سال آینده به اتمام پروژه های نیمه تمام معطوف می شود و در این عرصه، اولویت با طرح هایی است که از پیشرفت فیزیکی بیشتری برخوردار هستند.

وی عنوان کرد: نظر ما بر این است که هزینه پروژه ها را از دل طرح های عمرانی تأمین کنیم و تلاش می شود از تزریق عوارض دریافتی در هزینه های جاری مدیریت شهری اجتناب و پرهیز شود.

صفرزاده گفت: طبق ارزیابی های انجام شده، شهرداری شهریار با عقب ماندگی ۳۰ میلیارد تومانی از کل بودجه مصوب روبرو است که رقم سنگین و قابل توجهی به نظر می رسد.

وی افزود: برای تأمین نقدینگی، مجموعه مدیریت شهری تخفیف ها و عوارض ۱۰ تا ۲۰ درصدی را مدنظر قرار داده و در صورت مراجعه طرف های بدهکار در ماه جاری، تخفیفات مورد اشاره از بدهی مراجعه کنندگان کسر خواهد شد.

عضو شورای اسلامی شهر شهریار یادآور شد: در دو سال گذشته چنین تخفیف هایی  از سوی شهرداری و شورای شهر شهریار منظور نشده بود، لذا در سال جاری با عنایت به مشکلات مالی، تسهیلات ویژه مذکور در دستور کار قرار گرفته است.

کد خبر 3563626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha