دكترعبدالحميد حسين نيا در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: مصرف برخي داروها نظير كورتيزول در دوران بارداري مي تواند منجر به تولد كودكان دچار عارضه لب شكري شود.
وي اظهار داشت: خانواده هايي كه سابقه لب شكري در يكي از اعضاي خانواده وجود نداشته باشد احتمال بروز لب شكري همراه شكاف يا بدون آن در كودكان 4 درصد و احتمال بروز شكاف كام به تنهايي 2 درصد خواهد بود.
اين متخصص گوش و حلق و بيني ادامه داد: در صورت وجود سابقه اين مشكل در اعضاي خانواده و يا خويشاوندان نزديك در مورد لب شكري همراه شكاف يا بدون آن 4 درصد و در مورد شكاف كام به تنهايي 7 درصد افزايش مي يابد.
وي افزود: در صورتي كه فقط يكي از والدين به عارضه لب شكري همراه با شكاف يا بدون آن دچار باشد، احتمال بروز اين عارضه به صورت لب شكري همراه با شكاف يا بدون آن در فرزندان متولد شده 4 درصد و احتمال اين عارضه به صورت شكاف كام به تنهايي به 6 درصد افزايش خواهد يافت.
عضو هيئت علمي دانشگاه تصريح كرد: در صورتي كه يكي از والدين و يكي از فرزندان دچار لب شكري بدون شكاف يا همراه با شكاف كام باشد احتمال بروز اين عارضه به صورت لب شكري همراه با شكاف يا بدون آن در فرزند بعدي به 17 درصد و احتمال اين عارضه به صورت شكاف كام به تنهايي به 15 درصد افزايش خواهد يافت.
نظر شما