پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۵۷

آیت‌الله غیاث‌الدین طه محمدی:

قرارگیری در لیست اصلاح‌طلبان بدون هماهنگی با بنده بوده است

قرارگیری در لیست اصلاح‌طلبان بدون هماهنگی با بنده بوده است

همدان- نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه همدان تاکید کرد: قرار گرفتن بنده در لیست موردحمایت اصلاح‌طلبان بدون هماهنگی با من بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر ،آیت‌الله غیاث‌الدین طه محمدی پیش از ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران حاضر شد و به تبیین جایگاه مجلس خبرگان و واکنش به قرارگیری نامش در لیست اصلاح طلبان پرداخت.

وی با اشاره به اینکه بر اساس فرامین اسلام یکی از حقوق مؤمن بر دیگری پوشاندن عیوب اوست، بیان داشت: باید به برخی گفت که به چه اجازه، حکم شرعی و برحسب حدس و گمان آبروی افراد را می‌برند؟ این گناه اخلاقی است، همواره در اسلام تأکید شده که آبروی افراد را حفظ کنیم، شبهه افکنی ها حتی بدون پرسش اشاعه داده می‌شود که این‌ها خود بهانه‌ای برای تخریب است و باعث مخدوش شدن اسلام می‌شود.

وی ادامه داد: در احادیث بر این تأکید شده است که اگر فردی که رازی در پیش او از دیگری هست و آن را افشا کند و آبروی فرد را ببرد نه‌تنها از ولایت خدا خارج‌شده بلکه شیطان نیز او را نمی‌پذیرد.

نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه همدان اظهار داشت: این‌که چه کسانی چگونه در خصوص مسائلی در مورد بنده شبهه افکنی می‌کنند از آن بی‌اطلاعم و منبع این روند را نمی‌دانم.

آیت‌الله محمدی با تأکید بر اینکه سردادن شعار اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی وقتی‌که بدون تقوا باشد توخالی است، گفت: مجلس خبرگان رهبری در دور چهارم به وظایف خود به‌خوبی عمل کرده، این مجلس مانند مجلس شورای اسلامی اجرایی نیست.

وی در خصوص تحرکات تفرقه‌افکنانه شبکه انگلیسی «بی‌بی‌سی» در خصوص مجلس خبرگان اظهار داشت: انگلیسی‌ها هر چه دارند از فتنه‌گری است، قاطعیت و تعهد سه تن از  بزرگان نظام در حمایت از ولایت‌فقیه که عنوان‌شده است به آنان رأی ندهید بر همه هویداست به این جهت است که آنان را مورد هجوم قرار داده‌اند، انگلیس و آمریکا هر دو فتنه‌گر هستند و دراین‌بین مردم را چند دسته می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه همدان عنوان کرد: قرار گرفتن بنده در لیست موردحمایت اصلاح‌طلبان بدون هماهنگی با من بوده است، وظیفه نماینده ولی‌فقیه در استان این است که شاغول را در بین گرایش‌های سیاسی نگه دارد و اعتدال را حفظ کند، نماینده رهبر انقلاب در استان همدان نمی‌تواند درگیر احساسات تندرو یانه برخی شود.

آیت‌الله محمدی با تأکید بر اینکه در دوران حضورم در این مسئولیت مداومت بر این کرده‌ام که نه گرایش به چپ داشته باشم و نه راست و نه اصلاح‌طلب باشم و نه اصول‌گرا بیان داشت: معیار اصلاح‌طلبی و اصول‌گرایی نیست بلکه هر که بیشتر پایبند خدای متعال باشد ارزش جایگاه بیشتری دارد.

وی اظهار داشت: اولین فردی که در کشور در خصوص وقایع پس از انتخابات سال ۸۸ موضع گرفت بنده بودم اما به دلیل این‌که در ثبت آن کوتاهی کردیم اکنون شاهد این شبهه افکنی ها هستیم.

وی با تأکید بر اینکه طرح موضوع شورای رهبری اساس و بنیانی ندارد گفت: در همدان نتوانستند ضعفی از من به دست بیاورند و فلذا به دنبال شبه افکنی هستند.

نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه همدان مجلس خبرگان را جایگاه علمایی معرفی کرد که تجربه کافی و لازم را برای انتخاب رهبری دارند و بیان داشت: این مجلس هر چه سالمندتر و باتجربه‌تر باشد بهتر می‌تواند انتخاب کند، فلذا جوان‌گرایی در عرصه‌های دیگر می‌تواند مدنظر قرار گیرد.

آیت‌الله محمدی از علاقه خود به سردار شهید همدانی گفت و عنوان کرد: منتشر کردن عکس با رهبر و یا شهدای بزرگ کشور منع قانونی در انتخابات ندارد، برخی از روی کوتاه نگری شبه می‌افکنند که این کار برای جمع‌کردن آرا است.

وی ادامه داد: تخریب شخصیت‌ها از طرف انگلیسی‌ها در ایران به سرمنزل مقصود نمی‌رسد و توصیه‌های آنان جایگاهی در بین مردم ندارد.

نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه همدان با تأکید بر اینکه در موضع موفق عملکردش قرار دارد و برخی افراد با تخریب‌ها به‌جایی نمی‌رسند، عنوان کرد: تنها چیزی که باقی می‌ماند دل‌چرکینی است که در جامعه باقی خواهد ماند، نباید برای تفرقه در بین جامعه کسب یک رأی بیشتر  دست به تخریب، بدبینی و انتقام‌جویی زد.

آیت‌الله محمدی اظهار داشت: چون نماینده ولی‌فقیه در استان هستم با هیچ جریانی و فردی نمی‌توانم ائتلاف کنم چراکه موجب دلخوری دیگر کاندیداها خواهد شد.

کد خبر 3563918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha