پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۰۸

مديرعامل شركت شهركهای صنعتی استان قزوين:

قرارداد توسعه خوشه صنعتی فرآوری محصولات انگور تاكستان بسته شد

قرارداد توسعه خوشه صنعتی فرآوری محصولات انگور تاكستان بسته شد

قزوین- مدیرعامل شركت شهركهای صنعتی قزوین گفت: در راستای بهبود ارتباط دو نهاد صنعت و دانشگاه، قرارداد «پروژه توسعه خوشه صنعتی فرآوری محصولات انگور تاكستان» با دانشگاه آزاد منعقد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالقهار ناصحی صبح سه شنبه در مراسم امضای قرارداد كه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: شناسایی و انتخاب خوشه های صنعتی بر اساس مطالعاتی که شرح خدمات آن توسط سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ابلاغ شده، شامل مطالعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، مصاحبه با خبرگان و مسئولان نهادها و دستگاههای اجرایی مرتبط صورت می گیرد.

وی با اشاره به فعالیت ۶۰ واحد صنعتی در حوزه تولید محصولات فرآوری انگور در استان گفت: انگور یکی از اولویتها و ظرفیت های مهم استان است که ظرفیت بالایی نیز در افزایش تولید و توسعه اشتغال و تولید ثروت در استان دارد و براساس معیارهای تعیین شده، خوشه صنعتی فرآوری محصولات انگور به عنوان خوشه اولویت دار انتخاب و قرارداد توسعه آن نیز منعقد شد.

مدیرعامل شركت شهركهای صنعتی استان در ادامه افزود: پیش بینی می شود با توجه به وجود خوشه بسته بندی در استان که جایگاه مناسبی در سرویس دهی به سایر خوشه های کشور و كلیه صنایع دارد این خوشه بتواند کمک شایانی به خوشه نوپای انگور در افزایش کیفیت بسته بندی و به تبع آن صادرات این محصول که جز برنامه های آتی این خوشه است، ایفا کند.

توسعه خوشه بسته بندی استان در سال ۹۱ آغاز شد كه فعالیت های توسعه ای قابل توجهی از قبیل ایجاد تعاونی پیشتازان فراگیر مواد اولیه پلاستیک، شركت اعضاء خوشه بسته بندی در نمایشگاههای داخلی و خارجی به منظور بهبود بازار و حل مشكلات مواد اولیه آنها، توسعه آموزشهای تخصصی كاركنان و مدیران واحدهای تولیدی تخصصی بسته بندی و... با عضویت ۲۸۵ شركت  ایجاد شده است.

کد خبر 3563936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha