به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، بعدازظهر امروز در نشست خبری که به میزبانی خبرگزاری تسنیم برگزار شد، در پاسخ به سؤالی درباره نقش امنیت ملی در سرمایهگذاری خارجی در کشور، اظهار داشت: اگر سرمایه داخلی و خارجی زیادی داشته باشیم، اما به امنیت خدشه وارد باشد، هیچ فایدهای ندارد و در این شرایط احساس ناامنی، فکر نیز خوب کار نمیکرد و در نتیجه تدبیر اتفاق نمیافتد.
وی ادامه داد: اگر سرمایهگذاران خارجی قصد فعالیت در ایران را داشته باشند و در این کار صادق باشند، بهتر و امنتر از ایران نمییابند؛ چرا که در کشورهای منطقه، ناامنی بیداد میکند و دلیل آن نیز توطئههایی است که استکبار جهانی و ارتجاع منطقه به ویژه عربستان سعودی کرده است.
کوثری تصریح کرد: این شرایط به گونهای است که حتی خود عربستان سعودی نیز از این ناامنی به نحوی ضربه دیده که حتی توان سرمایهگذاری در منطقه را ندارد و اعلام میکند که بودجه کمکی به ارتش لبنان را قطع خواهد کرد.
برخی کشورهای استکباری قصد سرمایهگذاری در ایران ندارند و قابل اعتماد نیستند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه ایران بهترین نقطه برای امنیت سرمایهگذاری است، اظهار داشت: البته ما به برخی از کشورهای استکباری نمیتوانیم اعتماد کنیم که فقط به دنبال سرمایهگذاری باشند؛ جاسوسی و همراهی با کسانی که نارضایتی عمومی دارند، از جمله اهداف آنهاست، بنابراین اگر کسانی به اسم سرمایهگذاری قصد انجام کارهای دیگری را در کشورمان دارند باید بدانند که چنین امکانی برای آنها فراهم نیست.
وی تصریح کرد: اگر توفیقی هم در امنیت سرمایهگذاری برای دولت فعلی باشد، مدیون امثال حاج قاسم سلیمانی است که اگر جلوی دشمنان را در عراق و سوریه نمیگرفتند، چنین شرایطی امکانپذیر نبود.
سرمایهگذاران خارجی برای فعالیت در ایران از سوی آمریکاییها تهدید میشوند/مجلس بررسی میکند
کوثری همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر درباره رابطه میان امنیت سرمایهگذاری در ایران و آنچه از برجام به دست آمده است، اظهار داشت: نکتهای که در رابطه با برجام وجود دارد، این است که ما تعهداتمان را به طور کامل انجام دادهایم، اما طرفهای مقابل عمل به تعهداتشان را به طور کامل نشان ندادهاند؛ یعنی سرمایهگذاران خارجی برای ورود به این عرصه، از طرف آمریکاییها تهدید میشوند که این نشان میدهد تعهدی که برای تسهیل سرمایهگذاری در ایران داشتهاند، هنوز عملی نشده و همچنان مانع ایجاد سرمایهگذاری در ایران هستند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در همین رابطه درباره وضعیت رفع تحریمها نیز گفت: به نظر مسئولان دولتی، تحریمها برطرف شده است، اما مجلس فعلی به دنبال آن است که همه مسئولان دارای نقش در اجرای برجام را بخواهد و از آنها گزارش بگیرد که چه میزان از رفع تحریمها عملیاتی شده و چقدر در حرف باقی مانده است.
وی تصریح کرد: این مسئله بعد از باز شدن مجلس در هفته آینده، با جدیت دنبال میشود.
عضو ائتلاف اصولگرایان در انتخابات مجلس همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار یکی از رسانههای ترکیه درباره تفاوت میان دو طیف اصلاحطلب و اصولگرا در زمینه سیاست خارجی و سرمایهگذاری خارجی، تاکید کرد: اصلاحطلبی و اصولگرایی دو تفکر است؛ اما اصولگرایان در درجه اول معتقدند که باید بر اساس توان موجود در کشور سرمایه خود را فعال کنیم، اما تفکر دیگر (اصلاحطلبی) معتقد است که از ابتدا باید به خارج مراجعه شود و درواقع اعتقاد محکمی به توان داخلی ندارند و این طرز تفکر در دولت خودمان هم دیده میشود.
کوثری خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی نیز به این معناست که از توان داخلی استفاده شود و کمبودها از راه سرمایهگذاری خارجی دنبال شود.
مردم ایران پاسخ بیبیسی را در پای صندوقهای رأی میدهند
نامزد ائتلاف اصولگرایان در انتخابات مجلس همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره تلاش دشمن برای تاثیرگذاری در انتخابات هفتم اسفند و حمایت اخیر شبکههای انگلیسی از برخی فهرستهای انتخابات، گفت: آنها تصور میکنند که هنوز در دوران بعد از جنگ جهانی دوم هستند و امکان تاثیرگذاری در این زمینهها را دارند؛ آنها بهتر است مشکلاتی را که با پرورش گروههای تروریستی در منطقه ما ایجاد کردهاند و دامن خودشان را هم گرفته، حل کنند.
وی با تاکید بر لزوم اعلام برائت افرادی که شبکههای انگلیسی از آنها برای انتخابات آینده حمایت کردهاند، ادامه داد: اگر آنها برائت نجویند، مردم با صلابت در پای صندوقهای رأی، مشت محکمی بر دهان یاوهگوهایی مانند بیبیسی میزنند تا دیگر چنین تصوری نکنند؛ نتیجه این مسئله را در پای صندوقهای رأی خواهیم دید.
نظر شما